Reka Urban is Miss Plastic Fantastic 2009

In Hongarije is dit jaar voor het eerst een Miss Plastic Fantastic verkozen. Je kon aan deze miss verkiezing mee doen als je tenminste één plastisch chirurgische operatie hebt ondergaan. Meiden met nieuwe borsten, liposucties, opgespoten lippen of een neuscorrectie kwamen voor deze plastischfantastische wedstrijd in aanmerking. Reka Urban won de titel met

haar onlangs verkregen nieuwe cupmaat. Omdat Reka zichzelf een jaar lang Miss Plastic Fantastic mag noemen, is zij beloond met een nieuwe auto, wereldwijde faam en een huis in Boedapest. Maar liefst 18 meisjes deden aan de wedstrijd mee. Een meisje met een neuscorrectie won de tweede prijs. De derde en de vierde prijs werden aan meiden met borstvergrotingen uitgereikt. Doel van de missverkiezing was het populariseren van plastische chirurgie.

Lees ook:Heidi Montag schenkt haar moeder een ‘Mommy Make-over’…
Lees ook:Stoere chick! Miss IJsland stapt op, omdat ze wat voller is en minder zou moeten eten
Lees ook:Te weinig missen uit Drenthe
Lees ook:Miss Nederland wint challenge in Miss World
Lees ook:Miss bikini komt uit Roemenië

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>