Het perfecte adres voor permanente make-up: VIOLETTE PMU

Permanente make-up kan het leven een stuk mooier en makkelijker maken, maar het is wel ontzettend belangrijk dat wanneer je tot deze grote stap qua beauty over gaat, dat je je dan laat behandelen door iemand die dit vak tot in den perfectie beheerst. Beauty.blog adviseert je daarom eens een kijkje te nemen op de site van Violette Permanente make-up in Leiden of beter nog om daar een afspraak te maken. De salon wordt gerund door gediplomeerd schoonheidsspecialiste Violette, een zeer gepassioneerd en gedreven talent op het gebied van permanente make-up.Permanente make-up verreist de nodige aandacht bij het aanbrengen. Niet iedereen kan dit! Helaas zijn er genoeg mensen die pretenderen dit te kunnen en daarna hun klanten zo toetakelen dat deze er niet beter, maar juist slechter uit zijn gaan zien. Bij Violette PMU ben je in zeer professionele handen. Hier krijgt jouw gezicht de aandacht die het verdient.

Violette from Violette Fasseur on Vimeo.

Violette streeft ernaar om het beste uit je te halen en handelt daar ook naar. De resultaten van haar werk mogen dan ook met recht ‘fantastisch mooi’ worden genoemd. Daarbij is haar salon door de GGD gecertificeerd, zodat je er blind van uit kunt gaan dat er zowel voor, tijdens als na de behandeling gewerkt wordt volgens de door de GGD opgestelde hygiënische voorschriften. En zo hoort het.

Bij Violette PMU wordt volgens de modernste technieken gewerkt, omdat de eigenaresse enorm gedreven is om zichzelf continu te blijven ontwikkelen. Zo is zij op de hoogste van de allerlaatste ontwikkelingen en volgt ze regelmatig curssussen om haar kennis te vergroten. Het leuke aan deze schoonheidsspecialiste is bovendien dat ze ontzettend ‘warm’ en sociaal is. Je voelt je bij haar met haar aanstekelijke lach gelijk op je gemak in de behandelingsstoel. Kortom je bent niet alleen in goede, maar ook schone en gezellige handen bij Violette PMU in Leiden.

Nieuwsgierig geworden? Check hier alles over deze fijne en betrouwbare salon: http://www.violette.nu/

 

 

 

Lees ook:Zet in je agenda! Beauty Salon dimensions
Lees ook:101 vragen over permanente make up
Lees ook:De juiste informatie over ‘PMU’, permanente make-up
Lees ook:Beyoncé viel 27 kilo af
Lees ook:Consumentenbond wil verbod permanente fillers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>