Lieveling van Dolce&Gabbana: Bianca Balti

Beeldschoon is het model in de nieuwe advertentiecampagne voor de geuren van Dolce&Gabbana’s Light Blue. De eer is weggelegd voor het Italiaanse model Bianca Balti in de rol van klassieke mediterrane schoonheid.

Balti neemt de leiding in de fascinerende nieuwe verhaallijn in deze derde episode van de Light Blue campagne; een verhaal dat vanaf het debuut in 2007 met recht iconisch genoemd kan worden.

Met haar volle lippen, katachtige ogen en vrouwelijke rondingen past Balti precies in het plaatje van de traditionele Italiaanse schoonheid. Ze neemt het voortouw in het spel van verleiding en is onweerstaanbaar voor haar minnaar, David Gandy. Met haar zelfverzekerde persoonlijkheid en intens blauwe ogen vormt ze de perfecte uitdaging voor Gandy, de befaamde passionele hoofdrolspeler in de voorgaande Light Blue commercials.

Domenico Dolce en Stefano Gabbana: “Bianca heeft al in vele Dolce&Gabbana campagnes geschitterd, maar haar samenwerking met David voegt een nieuwe, relaxte energie toe aan Light Blue. Samen hebben hun ogen dezelfde kleur als het water, dat prachtige, eindeloze blauw van de Middellandse Zee rondom Capri. Als je daarnaar kijkt, wil je niets liever dan een verfrissende duik nemen en de zon op je huid voelen… een gevoel van totale vrijheid.”

Mario Testino voert opnieuw de regie en de beelden hebben deze keer een retro mediterrane look gekregen, met Balti gekleed in een witte bikini. De hoge heuplijn en balconette-bh doen denken aan het glorierijke verleden van Capri als mediterrane zomerbestemming.

Balti wordt beschouwd als een van de toonaangevende muzen van het modehuis en heeft ook een rol gespeeld in Dolce&Gabbana’s advertentiecampagnes voor sieraden, brilmonturen en confectiecollecties.

Lees ook:Colin Farrell wordt het gezicht van INTENSO
Lees ook:Dolce & Gabanna’s Dolce….is een parfum om van te houden
Lees ook:Dolce & Gabbana Pour Femme….Sensationeel!!
Lees ook:Sophia Loren (81) wordt alleen maar mooier
Lees ook:Dolce & Gabbana The One Sport

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>