PLAY IT ROCK…

Laat de rockchick in jezelf naar boven komen met Playboy Play It Rock…..Maar nog even geduld, want de geur ligt vanaf november in de schappen.

De wereld van Playboy is pure glamour en rock-‘n-roll: sexy popsterren, celebrities en flitsende feesten in de duurste mansions en de hipste clubs. Daar wil je bij zijn. Wat je nodig hebt, is lef en de juiste attitude. Feel the music and Play It Rock…

In elke vrouw schuilt een Playboy-chick die staat te popelen om tevoorschijn te komen. Ontdek de uitdagende, coole rockster in jezelf met de verleidelijke, zoete bloemengeur van Play It Rock. Je bent klaar voor een glamourtransformatie en het grote spel der verleiding. Een fonkeling in je ogen, een tong langs je lippen en je wiegende heupen in leer gehuld. Je bent klaar om hem te zoenen. Jij hebt de leiding. Laat het spel beginnen!

Een sexy, verleidelijke geur

Play It Rock is ultrasexy, maar toch uitermate vrouwelijk en elegant. De geur heeft een exotisch, bloemig bouquet met een zoete en kruidige ondertoon.

 

Meteen als je de flacon opent, komt het verkwikkende aroma van sappige bloedsinaasappel en de zoete verleiding van gesuikerde appel je tegemoet. Heel even ontspringt het vurige temperament van saffraan, alvorens deze in het bloemige hart versmelt. En het is precies daar, in het hart, waar de geur van sinaasappelbloesem en passiebloem zich openbaart. Pas later onthult deze geur zijn mysterieuze en contrasterende kant. Patchoeli en zwart ebbenhout worden getemd door de zoete noten van vanille: pure rock-‘n-roll.

Een gedurfd design

De gewaagde verpakking weerspiegelt het rock-’n-roll-imago van Play It Rock. Net als de overige geuren uit de Playboy For Women-geurlijn is Play It Rock verpakt in een opvallend doosje met het iconische Playboy-logo. Het rode patroon van het doosje lijkt op slangenleer en doet denken aan de garderobe van een glamrocker. Op de bovenkant van de Play It Rock-verpakking is een sexy zwarte lipafdruk afgebeeld, om het parfum nog rockender te maken.

De flacon is voorzien van een dop in de vorm van de Playboy Bunny-oren en heeft een strikje om de nek. De dop is karmozijnrood, wat de flacon dat extra beetje rock-‘n-roll glamour geeft. De lichtrode kleur van het parfum maakt dit vurige kleurenschema helemaal af.

Ben jij rockend genoeg voor Play It Rock…? Ontketen je sexy, speelse kant en waag je in de coole wereld van rock-‘n-roll. Laat het spel der verleiding beginnen!

Verkrijgbaar bij drogist vanaf november 2011.

Consumenten adviesprijs Playboy Play it Rock

eau de toilette 30ml € 12,99

eau de toilette 50ml € 16,99

deodorant body spray 150ml € 3,49

Lees ook:Ruik net zo sexy als een ‘Pin Up’
Lees ook:Verleid, flirt en ga los als met ‘Super Playboy’ !
Lees ook:Alleen voor VIPS!
Lees ook:Keep calm… and lip balm!
Lees ook:Sneakpreview: Playboy – Full Body Shower gel & Shampoo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>