Intens Romantisch Pioenrozen Parfum

Als je van de zoetromantische geur van rozen houdt dan zit je goed met de parfums van Chloé. Na Chloé eau de parfum en eau de toilette lanceert Chloé dit najaar een nieuwe geur genaamd Cloé Eau de Parfum Intense. Net zoals in haar voorgangers speelt de roos de hoofdrol in deze nieuwe geur. De topnoot van de geur bestaat uit roze pioenrozen, roze peper en fresiablaadjes. Het parfumhart wordt gevormd

door een melange van rozenblaadjes, lelietjes van dalen en witte magnolia. Tonkabonen, sandelhout en honing vormen de zoete vredige basis van deze heerlijke geur. Nog eventjes geduld voor degenen die nu al warm lopen bij het lezen van deze geursensatie, want Chloé Eau de Parfum Intense zal pas vanaf oktober in de schappen liggen. Alleen het flesje is al een musthave voor op je planchet. Beeldschoon !

Lees ook:Nieuwe See By Chloé , omdat jij bent SI BELLE
Lees ook:Roses de chloé….een en al tederheid
Lees ook:Neem alvast een kijkje in ‘de Chloé tuin’
Lees ook:Yes! De My Little Chloé´s zijn er weer!
Lees ook:Waarschuwing: SeeByChloé kan verslavend zijn…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>