Geniet elke dag van de zomer mét L’Eau de Soin

Zomers is alles beter. De wereld ziet er mooier uit. Er bloeien prachtige bloemen. We zien er beter uit dankzij onze gebruinde huid en we voelen ons fitter. Zomers ruikt alles ook lekkerder. En bij de zomer hoort ook een nieuwe geur. Een geweldige geur te weten L’Eau de Soin van Lancaster

L’Eau de Soin is een verfrissende feel good geur.

Een´splash´ L’Eau de Soin zorgt voor een verfrissend gevoel op de huid en kan zonder problemen in de zon gedragen worden.

Witte bloemen met zonnige accenten drijven in de topnoten. Het eerste frisse gevoel ontstaat door de bergamot- en fresianoten die vervolgens versmelten in een akkoord van oranjebloesem, jasmijn en neroli. Vervolgens ontvouwt de warme, sensuele geur van witte muskus en zonnige accenten zich op de huid. De hartnoot van deze ´wellness geur´ bevat een formule met een hoge concentratie glycerine die, net als een hydraterende crème, vanaf de eerste spray de huid voelbaar met vocht verzorgt. Daarbij heeft de geur wanneer deze in contact komt met de huid een verkoelende werking die de huid direct verfrist.

Kortom een musthave voor fans van de zomer of enig om cadeau te doen.

De prijs voor een flacon van 100 ml bedraagt 39 euro, dit is een adviesprijs

verkrijgbaar bij de geautoriseerde Lancaster parfumerieën en warenhuizen 

Lees ook:Wij zeggen volmondig SÍ ! tegen Sole di Capri
Lees ook:Omhul je in een aura van zomerse zachtheid!
Lees ook:JIL SANDER SUN EAU DE SOLEIL, dé geur van de zomer!
Lees ook:Zomers parfum: Sol Da bahia Summer fragrance
Lees ook:Wintersportpret met Lancaster

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>