So lovely: BIG-sized Chloé eau de parfum en eau de toilette

Fantastisch nieuws voor liefhebbers van de Chloé Signature geuren, want de eau de parfum en eau de toilette zijn nu tijdelijk verkrijgbaar in ‘Big-Sized’ formaten. 

Deze flacons bevatten 125ml aan product, dus daar kan je heerlijk laaaaaaaaaaaaaaaang van genieten.

Chloé, la vie en roses

Vrijheid, moderniteit en vrouwelijkheid… In 2008, maakte Chloé een uniek stralende en frisse rozengeur vol klasse. Zo kenmerkend dat het onmiddellijk het olfactorisch Signatuur van het huis werd. De ster in elke Chloé geur is de Damascus Roos absoluut en dit kostbare ingrediënt is, samen met Amber, de basis van alle geuren. De verschillende Chloé geuren zijn ontstaan door de Damascus Roos te combineren met andere kostbare ingrediënten. Deze ‘one-ofa-kind’ bloem weerspiegelt perfect de teerheid en natuurlijke elegantie die Chloé’s creaties zo geliefd maken. De delicate en frisse ‘Big-Sized’ Signature geuren zijn limited editions en een aanvulling op de succesvolle normale maten. Beide geuren hebben een luxe uitstraling en zijn echte ‘must-haves’.

Even je geheugen opfrissen…

Chloé Signature eau de parfum

Vrouwelijk… Natuurlijk… Sexy… Chic! Een geur dat vrouwelijkheid, sensualiteit en klasse op een unieke manier combineert om zo een verslavende Chloé geur te creëren. De Damascus Roos wordt in de Signatuur geur gecombineerd met honing voor tederheid en comfort terwijl het amber bijdraagt aan het onvergetelijke aspect van de eau de parfum. Chloe Signature eau de parfum is een rijk, sensueel en ‘long-lasting’ geur, een subjectieve interpretatie van de roos. Een geur waarin ieder ingrediënt apart ontdekt en één van de vele facetten van de roos benadrukt wordt.

Chloé Signature eau de toilette

Speciaal om onze nieuwsgierigheid te stimuleren, opent deze Chloé geur met verkwikkend bergamot. In het hart windt een akkoord van magnolia gemengd met gardenia (een fris aroma met een subtiele hint van citroen) zich om de witte roos. Rozenknopjes, die zich ontvouwen met dauwdruppels in het vroege morgenlicht, versmelten in een infusie van witte bloemblaadjes waar muskus een vleugje extra zachtheid aan toevoegt. Pas op de warme huid onthult de Chloé eau de toilette roos volledig haar tederheid en mysterie.

Signature kenmerken

De ‘Big-sized’ Signature eau de parfum & eau de toilette blijven trouw aan de kenmerkende glazen flacons van zijn voorgangers. De unieke flacons, geïnspireerd op de ´Fortuny Pleat´ uit een beroemde Chloé modecollectie, hebben een onderscheidend reliëf en een gepatineerd zilveren beslag om de hals en schouders. De tweedelige box waarin de beide flacons verpakt zitten, stralen de luxe uit die zo kenmerkend is voor Chloé.

De collectie

Chloé ‘Big-sized’ Signature eau de parfum 125 ml Є 140*

Chloé ‘Big-sized’ Signature eau de toilette 125 ml Є 125*

* adviesverkoopprijs

De Chloé Big-Sized’ Signature eau de parfum & eau de toilette zijn exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL en via de webshop www.iciparisxl.nl

Lees ook:Yes! De My Little Chloé´s zijn er weer!
Lees ook:Moeders houden van Chloé
Lees ook:Roses de chloé….een en al tederheid
Lees ook:Droom mee met Chloé
Lees ook:♥ My little Chloé’s ♥

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>