Kate Moss gezicht van stemmingverbeterend parfum

Superleuk beautynieuws, want niemand minder dan Charlotte Tilbury heeft bekend gemaakt dat haar eerste, ongelofelijke, stemming verbeterende, ‘fleurotische’ parfum, Scent of A Dream, wordt gelanceerd. Ook onthult ze dat haar vriendin en muze, Kate Moss, het gezicht is van deze nieuwe, revolutionaire chypre-bloemige geur. Over de geur zegt Charlotte ; ‘Ik ben al jarenlang bezig met het mengen van mijn eigen geheime geur en raakte gefascineerd door het idee dat een parfum ontwikkeld door iemand, anderen kan AANTREKKEN en de energiefrequentie van mensen en de omgeving kan veranderen.’

‘Dit is Kate zoals je haar niet eerder hebt gezien. Betoverend en verleidelijk, puur zoals ze is. Ik ken Kate al 25 jaar en heb zo veel mooie en bijzondere momenten met haar meegemaakt…ze raakt me en ze is één met de geur! Ze voelde intuïtief aan hoe ze het gevoel van de geur over moest laten komen op camera waardoor je bedolven wordt door liefde, positiviteit, lichtheid en seksualiteit.’

Kate Moss zegt over de samenwerking het volgende; ‘Charlotte en ik hebben altijd een soort instant, stoute chemie gehad – We hebben de hele dag samen gedanst tijdens de shoot. Charlotte heeft zoveel passie voor wat ze doet en zoveel levensenergie – ze is een beetje magisch. Het voelde zo fijn en natuurlijk om deze campagne samen te doen!’

Scent of a Dream is vanaf 15 augustus exclusief verkrijgbaar via CharlotteTilbury.com en Selfridges en is vanaf september in Nederland verkrijgbaar bij de Bijenkorf Amsterdam.

Lees ook:Kate Middleton is Natural Beauty no.1
Lees ook:Parfum Kate Moss wint een Award
Lees ook:Kate Moss en dochter shoppen
Lees ook:Kate Moss kust DIOR….
Lees ook:Kate Moss lanceert jamlijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>