♥ ESPECIALLY ESCADA Elixir ♥

Whieoeeeeeei huize Escada heeft een nieuw parfum! ♥

ESPECIALLY ESCADA Elixir is het nieuwe, intense eau de parfum van het Huis van ESCADA. Deze krachtige variant op de originele rozengeur is een fantastische nieuwe aanvulling op de ESPECIALLY ESCADA collectie, die elementen uit het klassieke eau de parfum combineert met de lichtvoetigheid van de eau de toilette ‘Delicate notes’. Elixir, een intense geur die geluk en verfijning belichaamt, is geïnspireerd op de ESCADA vrouw, die stoer en elegant is en trots op haar vrouwelijkheid en joie de vivre. Wanneer zij ergens binnenkomt, verlicht zij met haar glimlach en energie de hele ruimte.

De creatieve inspiratie voor de geur is het idee van een sfeervolle tuin, waar een bijzondere, zeldzame, donkerpaarse bloem bloeit in het schemerdonker van de vroege avond, die de tuin vult met een intense, betoverende geur. Deze Night Garden vol rozen is een heerlijke plek van verwondering en geluk, die visueel tot leven komt in een mooie campagne met supermodel Bar Refaeli.

“Ik ben dol op de ESPECIALLY ESCADA geuren, want zij zijn gebaseerd op mijn favoriete bloem, de roos. Alle geuren uit deze serie zijn even delicaat als vrouwelijk en even elegant als verfrissend. Er is een geur voor elke gelegenheid: een klassiek eau de parfum voor overdag dat ik altijd bij me heb, het frisse en lichte ‘Delicate notes’ is ideaal voor een warme zomerdag en het nieuwe Elixir is perfect voor een avondje uit wanneer je je extra “rozig” wilt voelen!”, aldus Bar.

Deze heerlijke, unieke nieuwe aanvulling op het assortiment is verkrijgbaar vanaf augustus 2013 en zal permanent deel uitmaken van ESCADA’s verfijnde serie klassieke geuren.

ESPECIALLY ESCADA Elixir… De geur

De nieuwe geur ESPECIALLY ESCADA Elixir bestaat uit een hart van rozen, maar onderscheidt zich van de andere geuren in de lijn door zijn opmerkelijke intensiteit. Deze intensiteit, die voortborduurt op de bloemige frisheid van ESPECIALLY ESCADA, komt voort uit de unieke mix van bijzondere ingrediënten, uit de hele wereld, waarmee deze geur is samengesteld.

Voor deze nieuwe aanvulling op de ESPECIALLY ESCADA familie zijn oosterse rozen uit Turkije gebruikt, die Elixir voorzien van vleugje mysterie. Rijke, natuurlijke rozenextracten worden aangevuld met oriëntaalse elementen die de geur meer diepte, kleur en densiteit geven en daarmee de lichte frisheid van de roze roos van ESPECIALLY ESCADA en de ‘Delicate notes’ eau de toilette subtiel transformeren in een geur met de intensiteit en sensualiteit van een donkerroze, bijna paarse roos.

Kostbare Ecuadoraanse amberzaadjes voorzien de geur van een vleugje chic, zorgen voor frisheid en diepte en versterken het rozenakkoord, terwijl een muskusaccent de geur een luxueuze uitstraling geeft, waardoor het de ideale avondgeur is.

De basis van het parfum wordt gevormd door oriëntaalse noten als weelderige, natuurlijke vanille-extracten uit Madagaskar, die diepte toevoegen. Subtiele fruitnoten als pruimen en rozijnen resulteren in een verrukkelijk gourmand element, en ambernoten en een speciaal geconcentreerd extract van patchoelihart halen het aardse uit de patchoeli.

Deze unieke mix van ingrediënten resulteert in een geur die zowel elegant en speels als sensueel en magisch is – met een intensiteit die heerlijk lang aanhoudt.

ESPECIALLY ESCADA Elixir… Het gezicht

Het wereldwijd bekende supermodel Bar Refaeli is het gezicht van ESPECIALLY ESCADA Elixir. Bar straalt precies de juiste mix van verfijnde elegantie en energieke glamour uit die past bij het merk ESCADA. Zij is dus de perfecte belichaming van de trilogie van ESCADA geuren.

“Dit is een heel opwindende tijd voor ESCADA, aangezien het combineren van ons nieuwe, moderne modeconcept met de typische ESCADA kenmerken van kleur, vrouwelijkheid en levenslust enorm populair is gebleken. We vinden het heel fijn om met Bar Refaeli te werken. ESCADA draait echt om coole glamour en zij belichaamt dit volledig”, aldus ESCADA’s fashion director Daniel Wingate.

“Ik vind het geweldig om deel uit te maken van de lancering van de nieuwste ESCADA geur. ESCADA is echt de perfecte combinatie van er enerzijds klassiek en elegant uitzien, maar anderzijds ook loslaten en genieten van het leven. Het concept achter deze nieuwe geur draait om de intense beleving van fijne momenten. Een positieve uitstraling en een vrolijke geest maken de wereld mooier en ik vind dat enorm inspirerend”, aldus Bar.

ESPECIALLY ESCADA Elixir… Het assortiment

EDP 30 ml

48,00

EDP 50 ml

67,00

EDP 75 ml

86,00

Body Lotion 150 ml

29,00

Lees ook:ESPECIALLY ESCADA Delicate notes
Lees ook:Onweerstaanbaar : Especially Escada
Lees ook:Bar Refaeli wordt het nieuwe gezicht van Escada
Lees ook:Intens Romantisch Pioenrozen Parfum
Lees ook:Yves Rocher strikt Yfke Sturm

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>