NERO ASSOLUTO

Ja wij hadden het voorrecht om hem al te mogen ruiken en jah….dit is een onweerstaanbaar fijne geur. Eentje om van te houden.

The story:

Een barokke en exclusieve flacon. Een elegante en verfijnde geur. Een geraffineerde les in de kunst van het verleiden. De nacht is nog jong, vol grenzeloze beloftes. In het zachte licht van haar kamer onthult ze een lenig silhouette met de zachte glans van haar ontblote goudkleurige huid en avondjapon met tijgerprint. Haar mysterieuze geur vult plotseling de ruimte, wat een ongelofelijke sensualiteit aan het moment toevoegt. Glamour. Vrouwelijk. Absoluut.

Nero Assoluto, Roberto Cavalli’s nieuwste eau de parfum, verdient zijn naam zeker. Het is onmiskenbaar een krachtige creatie met absolute kwaliteit, absolute sensualiteit, absolute glamour. Als kunstig contrast van kracht en elegantie reflecteert het perfect Roberto Cavalli´s waarden, zijn unieke gevoel voor stijl en vrijpostigheid. De geur is speciaal gecreëerd voor vrouwen die niet bang zijn om op te vallen en die zich fier staande weten te houden.

DE GEUR

Een levendige noot van zoete orchidee. Een rijke nuance van donkere vanille. Een mysterieuze echo van kostbare houtsoorten. Nero Assoluto is gecreëerd door de Britse meesterparfumeur Louise Turner. Het is een verfijnde, nieuwe interpretatie van Roberto Cavalli’s signatuur parfum. Nero Assoluto behoort tot de houtachtige, bloemige familie. Zijn verfijndheid stamt af van de kostbare en hoogstaande kwaliteit van de hoofdingrediënten. De geur opent met een betoverend orchidee akkoord, een opvallende topnoot die vastbesloten is om de zintuigen op te wekken en de aandacht op zich te richten. De tere maar krachtige bloem heeft een unieke sensualiteit die verlengd en versterkt wordt door de volle, krachtige hartnoot van zwarte vanille. Zowel zoet als kruidig illustreert het perfect Nero Assoluto´s dualiteit, de verfijnde verbinding van raffinement en oersensualiteit. Een krachtige basisnoot van ebbenhout geeft aan deze exclusieve geur een gevoel van overvloed en allure.

DE FLACON

Een uniek en kostbaar kunstvoorwerp.Een meesterwerk van zwart en goud. De gekroonde parel in de Roberto Cavalli lijn. Nero Assoluto’s flacon weerspiegelt perfect de elegantieen het raffinement van zijn unieke eau de parfum. Zijn vorm herinnert aan Roberto Cavalli’s signatuur parfum en is geïnspireerd door de harmonieuze lijnen van het vrouwelijke lichaam. De flacon is zwart, absoluut zwart, en gekroond met het goudkleurige Roberto Cavalli zegel, waardoor het extra opvalt. De hals met de iconische tijgerprint herinnert je aan het feit dat deze glanzende buitenkant een wild en ongetemd innerlijk bevat.

De verpakking sluit perfect aan bij het opvallende design. Het Roberto Cavalli logo is geprint op een donkere verpakking, die gedecoreerd is met goudkleurige siernagels en een band met de iconische tijgerprint.

HET GEZICHT

Een slank silhouet in de schaduw van een Italiaans paleis. Een gracieuze muze als een schitterende visie van sensualiteit. Ongetemd maar toch verfijnd, ze is een wezen van licht en schaduw. Elisa Sednaoui is het gezicht van de Roberto Cavalli Nero Assoluto geur. Het opvallende model van Franse, Italiaanse en Egyptische afkomst belichaamt perfect de Roberto Cavalli vrouw. Ze is actrice, filmregisseur en spreekt vijf talen. Als multitalent is ze gezegend met een natuurlijke gratie, een instinctief gevoel voor elegantie en een voorkomen waarvoor ze welverdiend respect en bewondering oogst.

 

DE LIJN

Eau de Parfum 30 ml € 45*

Eau de Parfum 50 ml € 65*

Eau de Parfum 75 ml € 85*

Shower Gel 150 ml € 25*

Body Lotion 150 ml € 25*

 

*adviesverkoopprijs

 

Roberto Cavalli Nero Assoluto is vanaf november 2013 verkrijgbaar bij de geautoriseerde Roberto Cavalli parfumerieën en warenhuizen.

 

www.robertocavalli.com

 

Lees ook:Roberto Cavalli, wild, sexy & verslavend
Lees ook:Geur uit de “geheime paradijstuin” met handgeplukte bloemen uit de hemel
Lees ook:De middellandse zee gevangen in een flacon
Lees ook:Exotische musthave in roze japon
Lees ook:Behind the scenes Georgia May Jagger voor Just Cavalli For Her

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>