Musthaves: ck one shock street edition

Vernieuwend, sexy, prikkelend, cool en zelfverzekerd zijn de geuren ck one schock street edition for her and for him. De flessen zijn er cool uit. Ze zijn voorzien van ontwerpen van de beroemde graffiti kunstenaars miss 163 en fabel. Zij hebben hierbij hun eigen persoonlijke inter-pretaties van het merk weergegeven. geïn-spireerd door street art, maken de brutale, speciaal ontworpen beelden deze gelimiteerde editie echt uniek.

De damesflacon, ontworpen door miss 163, is voorzien van heldere, vrouwelijke graffiti op wit opaal glas. De herenflacon, ontwor-pen door fabel, is voorzien van zijn bekende ‘wilde stijl’ belettering op zwartgespoten ondoorzichtig glas.

Hoe ruiken ze?

ck one schock street edition for her opent met een energieke mix van mandarijn, bergamot en sappige pruim. De intensiteit verdiept zich met een heerlijke melange van gekarameliseerde bessen en vloeibare chocolade. De verslavende signatuur wordt voltooid met sensuele amber gehuld in patchoeli, sandelhout en muskus.

Opbouw:
top: mandarijn, bergamot, vleugje pruim

hart: gekarameliseerde bessen, vloeibare chocolade

basis: sandelhout, amber, patchoeli, muskus

ck one shock street edition for him prikkelt de zintuigen met een uitbarsting van verfrissende mojito, waterige komkommer en sprankelend citrus. Het hart intrigeert met aromatische kruiden, geranium en een onverwacht frambozencacao-akkoord met een heerlijke combinatie van chocolade tonkabonen, vanille en romige toffee voor een langdurige signatuur.

Opbouw:

top: fris mojito akkoord, waterige komkommer, sprankelende citrus

hart: aromatische kruiden, geranium, framboos cacao akkoord

basis: chocolade tonkabonen, vleugje vanille, toffee

ck one shock street collectieedt 50 ml – € 34*

edt 100 ml – € 47*

* adviesverkoopprijs

de ck one shock street collectie is vanaf februari 2013 verkrijgbaar bij de geautoriseerde Calvin Klein Fragrances parfumerieën en warenhuizen.

Lees ook:Musthave: CK one summer
Lees ook:CK ONE SHOCK for her & for him
Lees ook:Vier de zomer met Eternity
Lees ook:ETERNITY for men summer limited edition
Lees ook:Musthaves: ETERNITY summer Calvin Klein

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>