Lara is het boegbeeld van Euphoria

Wist je dat de geur Euphoria van Calvin Klein behoort tot de Top 10 best verkochte damesgeuren ter wereld? Niet zo gek dus dat Lara Stone het een eer vindt om het gezicht van dit parfum te zijn!

Met illustere voorgangers als Kate Moss en Brook Shields, is Lara Stone nu de muze van Calvin Klein. Ze siert vele CKcampagnes en is sinds dit najaar ook het gezicht van de sensuele damesgeur Euphoria.

Zelf zegt ze daarover: “Het is een grote eer om het gezicht te zijn van Calvin Klein’s Euphoria campagne, omdat het zo’n iconisch merk is.” Ze vindt de geur “glamourous, modern en sexy.”

Het parfum:

Euphoria is een bijna verslavende oriëntaalse geur die exotische vruchten contrasteert met verleidelijke florale accenten.

TOP: de topnoot opent met een krachtige scheut granaatappel, sappige dadelpruim en weelderige groene noten die de zintuigen fascineren.

HART: Het hart werkt een geheimzinnig, bedwelmend gevoel door noten van prachtige zwarte orchidee, dauwfrisse lotusbloem en de sensuele champakabloesem.

BASIS: de basisnoot van het parfum is een lang aanhoudende waas van betoverende vloeibare amber en mahoniehout gepaard aan een fascinerend accent van zwarte viooltjes, sensuele muskusnoten en een welhaast verslavend roomakkoord.

Line up:

Eau de Parfum Spray:

100ml € 90,-

50ml € 69,-

30ml € 49,-

Sensual Skin Lotion:

200ml € 36,-

Sensual Bath & Shower Creme:

200ml € 27,50

Deodorant Natural Spray:

150ml € 31,-

  • Dit is een adviesverkoopprijs ladies J

 

Lees ook:Lara Stone wordt het gezicht van Euphoria Calvin Klein
Lees ook:In the spotlight: deep euphoria
Lees ook:euphoria gold = glamour op je planchet, ook voor hem
Lees ook:Lara Stone boos op Franse Playboy
Lees ook:Musthaves: ETERNITY summer Calvin Klein

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>