Roberto Cavalli, wild, sexy & verslavend

Er komt een nieuwe spannende en opwindende geur: Roberto Cavalli

“A strong personality is the sexiest thing”

Roberto Cavalli

De Roberto Cavalli geur behoort tot de bloemige, amber geurfamilie. Het is een uitbundige en zonnige geur waarvan de topnoot, verlicht door roze peperkorrels, een authentiek, sterk karakter uitstraalt. Levendig en sensueel, stimulerend en hypnotiserend vanaf het allereerste contact.

In het hart van de Roberto Cavalli geur vind je de prachtige oranjebloesem absoluut. Het is zowel de kleur als de geur die een zeer vrouwelijk spoor onthult en niemand onberoerd laat.

Deze sensualiteit windt zich ten slotte om de fascinerende basisnoot van de tonkaboon, die een uitnodigende afdruk achterlaat op de huid…absoluut verslavend. Louise Turner, parfumeur bij Givaudan, creëerde de kenmerkende Roberto Cavalli geur.

De artistieke lijn van de Roberto Cavalli flacon doet denken aan de volup-tueuze rondingen van een sensuele vrouw.

De massief glazen onderzijde roept de kracht op van het karakter.

De flacon is gekroond met een tiara dop, die gevormd is uit de gouden initialen van Roberto Cavalli, en versierd met een halsband van tijgerprint die symbolisch herinnert aan de dierenprints van de ontwerper.

De flacon zit in een goudkleurige verpakking die verrijkt is met vlammen-de reflecties. De kenmerkende Roberto Cavalli initialen zijn in reliëf op de voorkant geprint.

De verpakking is als een nauw omsluitende jurk met een turkooise heupriem, die zo typerend is voor het unieke kleurschema dat al meer dan veertig jaar gebruikt wordt door het modehuis uit Florence.

Line Up:

Eau de parfum 30 ml, Є 46

Eau de parfum 50 ml, Є 66

Eau de parfum 75 ml, Є 86

Shower Ge l 150 ml, Є 22

Body Lotion 150 ml, Є 22

Roberto Cavalli is vanaf begin februari 2012 bij de geautoriseerde Roberto Cavalli Perfumes parfumerieën en warenhuizen verkrijgbaar.

 

Lees ook:NERO ASSOLUTO
Lees ook:De middellandse zee gevangen in een flacon
Lees ook:Behind the scenes Georgia May Jagger voor Just Cavalli For Her
Lees ook:Exotische musthave in roze japon
Lees ook:Roberto Cavalli’s nieuwste Paradiso geur is “hemels”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>