Noble Cedar, nieuw van Chopard, voor hem

Chopard heeft er weer een herengeur bij. Eind 2010 introduceerde Chopard een unieke herengeur, Noble Vetiver, dat gedurfde elegantie vermengt met een klassieke touch. Het eerste hoofdstuk in de Noble Collection was een feit.

Eind 2011 lanceert Chopard in de Noble familie een nieuwe herengeur; Noble Cedar. Een absoluut moderne geur die, net als zijn voorganger, verfijning en nobiliteit bezit en perfect de urban elegantie weerspiegelt.

Noble Cedar, gecreëerd door de parfumeurs Nathalie Feisthauer en Lucas Sieuzac, behoort tot de houtachtige‐, kruidige‐ en balsemachtige geurfamilie. Het geheim van de geur zit in het unieke cederhout akkoord. Gecombineerd met het warme, sensuele hars van het zonneroosje is het cederhoutakkoord kunstzinnig omgeven met een hartnoot van aromatisch salie en een frisse topnoot van de bladeren van de zilverberk. Deze kostbare grondstoffen, die bekend staan om hun kracht en nobiliteit, zijn kwaliteiten die perfect de ziel van Noble Cedar weergeven.

Net als bij de eerste Noble Collection geur is de flacon een weerspiegeling van de waarden van Chopard. Suzanne Dalton, de ontwerper van de flacon, liet als eerbetoon aan het bedrijf het vakmanschap van de ‘haute horlogerie’ in de flacon terugkomen. De vorm is puur en modern. De zilverkleurige dop en de metaalkleurige finish van de verpakking harmoniëren volmaakt met de elegante flacon, wat Noble Cedar tot symbool van technische precisie en urban elegantie maakt.

De Noble Cedar man is charismatisch, sociaal en staat midden in het leven. Urban, verfijnd maar toch relaxed en vol zelfvertrouwen, is hij een man van de wereld. Hij is in iedere situatie op zijn gemak, een connaisseur van modieuze dingen en staat open voor nieuwe ideeën. Voor hem is Noble Cedar urban elegantie.

Het beroemde Spaanse model Andres Valencoso belichaamt perfect de waarden, de elegantie, het zelfvertrouwen en de energie van de Chopard man en is met recht het gezicht van de Noble Collection, waaronder ook de nieuwe Noble Cedar geur valt.

 

NOBLE CEDAR

Eau de Toilette 50 ml – € 56 en 80 ml – € 78

vanaf half november 2011 bij de geautoriseerde Chopard parfumerieën verkrijgbaar

Lees ook:Musthave, de nieuwe Chopard herengeur: Noble Vetiver
Lees ook:Leuk voor PA, de nieuwe Beckham geur
Lees ook:Het sprookje van Chopard….
Lees ook:Perfecte geur voor de millennium man: Dare for Men
Lees ook:Hemelse geur voor hem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>