Stralende geur: DKNY GOLDEN DELICIOUS

DKNY GOLDEN DELICIOUS Eau de Parfum is de belichaming van luxe en verleiding. De nieuwste, meest statige appel uit de DKNY DELICIOUS collectie staat voor verfijning door zijn uitgesproken sierlijke uitstraling en is een warme, verleidelijke en sensuele geur.

DKNY Golden Delicious is een stralende nieuwe geur voor de moderne vrouw, de fonkelende bloemengeur staat voor verleiding en betoverende charme.

De topnoot bestaat uit oranjebloesem water, sprankelende mirabellen en de beroemde Delicious appel. Het hart van het parfum bevat een bedwelmend boeket van witte rozen, Casablanca lelies, vanille orchideeën en Lelietjes van dalen. De basisnoot, de warmte van de geur, is een sensuele mix van muskus, sandelhout en teakhout. Het is een geur gecreëerd om de zintuigen optimaal te prikkelen en deze te laten baden in rijke elegantie. De sensuele geur zorgt voor een charmante en hemels lekkere bite van het leven die lang blijft hangen.

DKNY GOLDEN DELICIOUS weerspiegelt haar naam in een gouden transformatie van de iconische Be Delicious flacon. De glinsterende metallic uitstraling van de dop en het bekende ovale DKNY logo onthullen samen met de doorzichtige flacon het goudkleurige parfum met een majestueus resultaat.

DKNY Golden Delicious EDP is vanaf begin september verkrijgbaar in drie formaten.
Advies verkoopprijzen:

DKNY GOLDEN DELICIOUS  30 ML           € 37,50

DKNY GOLDEN DELICIOUS  50 ML           € 56,-

DKNY GOLDEN DELICIOUS  100 ML        € 79,50

Over DKNY Be Delicious

Vijf jaar is DKNY Be Delicious geworden en inmiddels meer dan alleen een geur; het is een New York City state of mind, een manier van leven en een belofte van wat komen kan. De consument is een moderne Eva, inspirerend, spontaan en sexy op een natuurlijke manier. Naast de orginele Be Delicious is er ook Be Delicious Fresh Blossom en natuurlijk seizoens gerichte limited edition geuren. De verrukkelijke DKNY Be Delicious parfums zijn zoals de stad waar het allemaal begon: klaar voor liefde, leven en avontuur. Simpelweg DELICIOUS.

Lees ook:Sensual JIL
Lees ook:Sensual JIL…amazingly nice!
Lees ook:Zoete sensaties van DKNY
Lees ook:Perfect Parfum formaatje voor op vakantie
Lees ook:Tijdloos parfum met Pink Lady-appel: Celine Dion Signature

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>