HOE FRIS ZIJN NEDERLANDERS ?

In het kader van twee nieuwe geurlanceringen van MEXX is er een onderzoek gedaan naar ‘frisheid’ bij Nederlanders. Wat is dat eigenlijk, je “fris” voelen? Ruim acht op de tien Nederlanders van 20 t/m 39 jaar krijgen een ultiem gevoel van frisheid van douchen of in bad gaan. Maar ook onder de schone lakens kruipen zorgt voor dit frisse gevoel, zegt 80%. EEN KIJKJE IN DE BADKAMER Onderzoek wijst uit dat momenteel driekwart van de Nederlanders gemiddeld 5 keer per week onder de douche stapt, een kwart doet dit zelfs vaker dan één keer per dag. Een gemiddelde douchebeurt duurt in de meeste gevallen 6 tot 10 minuten. Handen wassen is een ander verhaal, gemiddeld wassen negen op de tien Nederlanders minimaal 3 keer per dag hun handen. Een op de acht doet dit minimaal 11 keer per dag!

FRISSE EN ONFRISSE ERVARINGEN Wat zijn nou typisch onfrisse ervaringen bij een date? Tweederde van de ondervraagden heeft hiermee te maken gehad en vindt een slechte adem (42%), vieze of stinkende kledingstukken (16%) of vieze nagels (16%) iets om niet meer te vergeten. Daarentegen wordt een lekkere parfum wel degelijk gewaardeerd bij een potentiële partner. Een meerderheid geeft de voorkeur aan een fris parfum. Dit geldt voor zowel mannen als vrouwen.

ZELFVERTROUWEN EN POSITIVITEIT? Het ruiken van een lekker parfum bij iemand maakt over het algemeen positieve gevoelens en gedachten los. De helft van de ondervraagden associeert een lekker ruikend parfum met een aantrekkelijk persoon, mannen hebben dit vaker dan vrouwen. 37% van deze groep vindt het fijn om bij iemand te zijn die lekker ruikt, 17% vindt die persoon ook nog eens interessant. Zelf een fris parfum dragen heeft voor tweederde een positief effect op het zelfvertrouwen. De ene helft zit ‘lekkerder in zijn of haar vel’ en de andere helft voelt zich gewoon ‘zekerder’.

MEXX FRESH + CARICE VAN HOUTEN Carice van Houten vervolgt haar samenwerking met modemerk MEXX en zal vanaf september 2011 te zien zijn als het gezicht van de nieuwe geur MEXX Fresh. “MEXX is een prachtig Nederlands merk en staat voor metropolitische en casual lifestyle. Dat past bij mij. Werken en wonen in de stad geven me inspiratie. Ook de individualiteit en je eigen stijl durven vast te houden, zijn thema’s waar ik me echt in kan verplaatsen. Ik vind de nieuwe MEXX Fresh een heerlijk frisse geur. Het geeft me de energie om de dag te beginnen.”.

DE GEUR: MEXX Fresh Man Wat is er fijner dan een geur voor mannen die rijke mannelijke noten combineert met een spontane uitbarsting van pure frisheid? Het onverwachte element komt hier van de rijke, sappige en een tikkeltje decadente Maracuja (passievrucht), die de geur levendig, exotisch en weelderig maakt. Warme, uitnodigende nootmuskaat en groene koriander geven de geur zijn zachte, soepele hart, en de basis bevat een amber-houtcomplex dat zo zuiver, licht en stralend van karakter is dat de geur blijft verfrissen tot en met de sensationele dry-down.

DE GEUR: MEXX Fresh Woman “Verfrissend decadent” is het kenmerk van deze rijke, waterachtige geur voor vrouwen, het olfactorische equivalent van koel water dat je over je gezicht sprenkelt. De geur bevat luxe ingrediënten van elegante cederhout in de basisnoten tot sensuele zijde en waterlelie in het hart. In de topnoten geeft groene mandarijn het verrassend vrouwelijke accent dat de geur zo verfrissend maakt. Een echt frisse, heldere en modern-klassieke geur voor vrouwen.

MEXX FRESH MAN EN MEXX FRESH WOMAN: HET ASSORTIMENT*

Mexx Fresh Woman Eau de Toilette 15ml € 16,00

Eau de Toilette 30ml € 24,00 Eau de Toilette 50ml € 33,00

Body Lotion 150ml € 8,95 Shower Gel 150ml € 8,95

Deo Spray 150ml € 8,95

Mexx Fresh Man Eau de Toilette 30ml € 16,00

Eau de Toilette 50ml € 24,00 Eau de Toilette 75ml € 33,00

After Shave Lotion 50ml € 19,50 Shower Gel 150ml € 8,95

Deo Spray 150ml € 8,95

*de uiteindelijke verkoopprijs wordt door de retailer bepaald.

Lees ook:Lekker fresh 2012 in….
Lees ook:IJskoude zomergeuren van MEXX
Lees ook:Lieke van Lexmond en Jan Kooijman blijken bijzonder magnetisch
Lees ook:Pittig & speels: Absolute Woman
Lees ook:Hul je samen in Esprit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>