Parfum Burberry The Beat nu ook voor mannen

 

 

 

 

Na het succes van Burberry the Beat for Women met Agyness Deyn als campagnemodel, is er nu ook een mannelijke variant van dit parfum. The Beat for men ruikt fris en houtachtig en heeft een typische Brit-pop elegantie. Jong, modern, ongeforceerd en dynamisch. Een lekkere geur voor de hippe generatie 20tigers en 30tigers.

 

 

Christopher Bailey, hoofdontwerper en tevens verantwoordelijk voor de frisse wind door het Britse modehuis, zegt het volgende over het nieuwe parfum: ‘De geur omvat alle karaktereigenschappen van de The Beat man: het is mannelijk, ongedwongen en onderscheidend met een moderne, originele identiteit. Leatherwood geeft het parfum een houtachtige geur die de accenten van leer verhogen en contrasteert met de vetiver en vioolblaadjes die op hun beurt geaccentueerd worden door de kruidige geur van zwarte peper.’

Lees ook:Verleid hem met ‘Love Story’
Lees ook:Voor de hippe man van nu: Big Pony
Lees ook:ESPECIALLY ESCADA Delicate notes
Lees ook:Clémence Poésy in zee met Chloé Fragrances
Lees ook:Parfumtrend man! Robuust zoet + commercial Paco Rabanne!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>