Marihuana parfum

 

 

 

Nooit geweten dat er ook parfumhuizen zijn die marihuana in hun geurtje verwerken. Het Amerikaanse huis Fresh doet dat dus. Hadden ze al eerder voor mannen Cannabis Santal uitgebracht, dit voorjaar komt Cannabis Rose….

 

 

…voor vrouwe, je had het al geraden. De cannabis essence zit in de hartnoot van het parfum. De top bestaat uit Bulgaarse roos, pomegranaat en bergamot, samen met de cannabis in het hart zit  ook jasmijn en pure chocola…hhhmmmmmm. De basis is gevuld met witte musk, olong thee en een snuf patchouli.

Terwijl ik dit zo opschrijf, word ik toch wel heel nieuwsgierig naar dit luchtje! Producten van Fresh zijn in Nederland onder meer te koop bij de winkels van Skins Cosmetics.

Lees ook:Infusion d’Iris, nieuw Prada parfum dit najaar
Lees ook:Voor je pa: Oriflame Ascendant Pure Eau de Toilette
Lees ook:Ga je pukkels te lijf met anti-acné chocolade
Lees ook:‘Uit je stekker met Cannabis bodycrème!’
Lees ook:Een trio om te zoenen! Met liefde, van Marc Jacobs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>