Van samenwonen wordt je vet

Als je samen woont, heb je volgens een onderzoek van de universiteit van North Carolina twee keer zoveel kans om dikker te worden dan andere mensen. Hoe langer je samenwoont , hoe meer je kans maakt om dikker te worden. Als je getrouwd bent, schijnt het bovendien nog érger te zijn dan wanneer je ongehuwd samen hokt! Volgens de onderzoekers ontwikkelen stellen dezelfde dikmakende eet- en drinkgewoonten…tja dat zou zomaar kunnen. Verder schijnen stellen samen ook vaker voor de buis te hangen dan singles. En bij buis hangen wordt er gesnaaid, want dat is gezellig. En gezelligheid maakt dik. Maar let wel: het hebben van een partner heeft ook zijn voordelen, ondank dat je dikker wordt, roken getrouwd mensen minder en worden ze gemiddeld ouder dan alleenstaanden.

Enne….als je beide een beetje sportief bent, kun je gewoon samenwonen én slank blijven hoor. It’s all to you!

Lees ook:Eenmaal moeder, meestal 4 kilo zwaarder
Lees ook:Sonja Bakker dieet ongezond..
Lees ook:Daphne van Gerwen is dé leukste dartsvrouw
Lees ook:Burning Man was weer fe-no-me-naal!!
Lees ook:Slapen maakt je mooier

1 Reacties // Reageer

One thought on “Van samenwonen wordt je vet

  1. Lamosca citygames

    Nog niet opgemerkt…wel vreemd dat ik mijn voeten niet meer gezien heb sinds we samenwonen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>