Welk masker zet jij vandaag op?

Van de week werd ik zo blij, want toen vond ik bij de post twee nieuwe gezichtsmaskers van Nivea. Het Q10 Gladmakende Anti-Rimpel Masker heb ik dezelfde dag nog uitgeprobeerd. Het resultaat was werkelijk verbluffend. Mijn huid zag er na gebruik fris en opgevuld uit en dat effect hield zelfs een paar dagen aan. Ik ben dus om en helemaal fan van dit masker. De andere heb ik nog niet uitgeprobeerd, maar dat gaan we nog wel doen uiteraard. Hieronder alvast wat meer info over het compleet vernieuwde assortiment gezichtsmaskers. Naast verbeterde formules breidt NIVEA haar assortiment uit met twee nieuwe maskers: het ‘NIVEA Intensief Hydraterend Pure & Natural Masker’ met natuurlijke ingrediënten en het ‘NIVEA Q10 Gladmakende Anti-Rimpel Masker’ dat helpt om vroegtijdige veroudering te voorkomen. Met de vernieuwde maskers speelt NIVEA in op het drukke leven van alledag, waarbij er vaak niet veel tijd is voor een uitgebreide gezichtsverzorging. De NIVEA maskers zijn speciaal ontwikkeld om de huid in no time te voeden én te verwennen. De twee nieuwe maskers zijn vanaf maart 2013 verkrijgbaar bij de bekende NIVEA verkooppunten.

Nieuwe maskers voor extra verzorging

De huid weerspiegelt het drukke leven. Eenmaal per week een masker aanbrengen zorgt niet alleen voor ontspanning, maar kan ook helpen om de sporen van een hectische levensstijl en stress te verminderen. NIVEA biedt voor elk huidtype een passend masker, met het ‘NIVEA intensief Hydraterend Pure & Natural Masker’ en het ‘NIVEA Q10 Gladmakende Anti-Rimpel Masker’ als nieuwe aanwinst.

Puur natuur

Het ‘NIVEA Intensief Hydraterend Pure & Natural Masker’ bestaat voor 95% uit natuurlijke ingrediënten en wordt daardoor zeer goed verdragen door de huid. De formule bestaat uit aloë vera en arganolie. De milde aloë vera zorgt voor het behoud van de natuurlijke vochtbalans en arganolie is rijk aan lipiden, wat de huid heerlijk zacht en soepel maakt. Het masker, met aangename geur, zorgt voor extra hydratatie en ondersteunt het herstel. Het kalmeert en ontspant de huid waardoor deze een gezonde en natuurlijk stralende teint krijgt.

Q10 voor verjonging

Het ‘NIVEA Q10 Gladmakende Anti-Rimpel Masker’ helpt vroegtijdige huidveroudering te voorkomen. Het masker heeft een zeer geconcentreerde formule met 50% meer Q10 dan een gewoon Q10 huidverzorgingsproduct. Dit zorgt voor een onmiddellijk gladmakend effect en een jongere uitstraling. Q10 is een natuurlijk co-enzym in de huid en tevens een antioxidant. Naarmate de leeftijd vordert, daalt de hoeveelheid huideigen Q10 en daarmee ook het vermogen om nieuwe cellen aan te maken. Hierdoor wordt het verouderingsproces duidelijker zichtbaar. Met behulp van dit masker met hoog Q10 gehalte worden rimpels direct na aanbreng minder zichtbaar.

Het NIVEA Q10 Gladmakende Anti-Rimpel Masker en het NIVEA Intensief Hydraterend Pure & Natural Masker zijn vanaf maart 2013 verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs van € 2,13.

Vernieuwde formule NIVEA gezichtsmaskers

De reeds bestaande ‘NIVEA Aqua Effect’ en ‘NIVEA Pure Effect’ maskers hebben een nieuwe, verbeterde formule. Het assortiment biedt gezichtsmaskers voor de normale, gemengde, droge en onzuivere huid.

Hydratatie boost
De normale huid krijgt een hydratatie boost van het ‘NIVEA Verfrissende, Voedende Masker’. Het masker vult het vocht aan dat de huid verloren is gedurende de dag. De formule bestaat uit de werkzame stoffen Hydra IQ, aloë vera en vitamine E. Hydra IQ zorgt ervoor dat het vocht in de huid beter van cel naar cel kan worden getransporteerd, waardoor de huid haar natuurlijke glans behoudt.

Peel-off

Het ‘NIVEA Zuiverend Peel-off Masker’ is perfect als aanvullende behandeling op de dagelijkse verzorging. Dit masker is in het bijzonder geschikt voor de gemengde huid. Het gel-achtige masker verhardt na het aanbrengen en verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden. Het maakt de huid tot diep in de poriën schoon en matteert de huid uren lang.

Honing voor de huid

De droge en gevoelige huid krijgt precies wat het nodig heeft met het ‘NIVEA Verwennend Honing Masker’. Dit rijke masker met honing extract, natuurlijke amandelolie en Hydra IQ biedt een kalmerende verzorging voor de gestresste huid. Het masker ondersteunt de huideigen barrièrefunctie en maakt de huid heerlijk zacht.

Diepe reiniging

Het ‘NIVEA Actief Zuiverend Masker’ bestrijdt effectief vlekjes en onzuiverheden. Deze kleiachtige formule zorgt voor een diepe reiniging van de poriën. Het masker is verrijkt met magnolia-extract om onzuiverheden actief tegen te gaan. Tot slot heeft het masker ook een matterend effect voor een gladde, zuivere huid.

De NIVEA gezichtsmaskers met verbeterde formules zijn verkrijgbaar vanaf oktober 2012 voor een consumentenadviesprijs van € 2,13.

 

Lees ook:Slaap je mooi
Lees ook:Reinigingsgel, masker én scrub in één
Lees ook:Geef een stralende huid cadeau
Lees ook:Dr. Deen, Dr. Tinus & wij zeggen: Dr. van der Hoog
Lees ook:Mooi worden terwijl je slaapt…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>