Bijzondere verkiezing: Utopiaan van 2015

Een van de vijftien inwoners van Utopia wordt op vrijdag 1 januari verkozen tot Utopiaan van het jaar. In een extra lange uitzending van 19.30 uur tot 20.30 uur is bij SBS6 te zien wie deze eervolle titel in de wacht sleept. In de loods loopt de spanning op, want de winnaar krijgt het bedrag dat aan het einde van het jaar in de staatskas zit. Welke inwoner van Utopia gaat het nieuwe jaar in met een mooi bedrag op zijn of haar bankrekening? Wordt het een van de vrouwen: Nicole, Naomi, Gabriëlle, Gina, Rowena, Ramona of Victoria? Of wordt een van de mannen Utopiaan van 2015: Ivan, Mark, Bjorn, Rob, Bas, Wim, Benjamin of Cees?

Stemmen
De kijkers bepalen voor 50% de winnaar. Zij kunnen stemmen vanaf woensdag 24 december door een sms te sturen met de voornaam van hun favoriete inwoner naar 4600. De inwoners zelf hebben voor 45% invloed op de einduitslag en de laatste 5% wordt bepaald door de Utopia-paspoorthouders. Deze online abonnementhouders kunnen vanaf dinsdag 29 december stemmen via www.sbs6.nl/utopia. Alle stemlijnen sluiten op woensdag 30 december.

Utopia
Utopia ging van start in januari 2014 en loopt nu onafgebroken twee jaar. Dit is de tweede keer dat de Utopiaan van het jaar verkozen wordt. Het SBS6-programma is elke werkdag om 19.30 uur te zien. Deze reguliere uitzending trekt samen met de late night uitzending dagelijks bijna 900.000 kijkers. In de belangrijkste doelgroep 20 tot 54 jaar is het marktaandeel gemiddeld 12,1% en ligt daarmee boven het zendergemiddelde van 9,7%. Over heel 2015 is het gemiddelde marktaandeel in de doelgroep mannen en vrouwen 20-34 jaar zelfs 14,3% en onder vrouwen tussen de 20 en 34 jaar is dat 16,9%.

Uitzending Utopiaan van 2015
De extra lange verkiezingsuitzending is op vrijdag 1 januari tussen 19.30 uur en 20.30 uur te zien bij SBS6

Utopia wordt geproduceerd door Talpa

Lees ook:Utopia zoekt JOU! Lijk jij op een Utopiaan?
Lees ook:Een lekker ding vervangt ‘Lindy’ in Utopia
Lees ook:Jan Kooijman “Man van 2010”
Lees ook:Fit met Arie Boomsma
Lees ook:Please no Speedo!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>