Happy met oven bitterballen, Zwitsalwasverzachter en Nivea

Zonder welk “beautymerk” kan jij echt niet?

Lezeressen van VROUW hebben hierop geantwoord met Nivea. Zelf kan ik er wel een paar op noemen waaronder the BodyShop, Lancaster, Philosophy, Guerlain en zo zijn er nog velen. Ik kan me by the way erg vinden in de uitkomsten van het jaarlijkse VROUW onderzoek waarbij zij de Nederlandse vrouw op roepen om via VROUW.nl  te stemmen op haar favoriete, in het afgelopen jaar gelanceerde, beautyproduct, snack, huishoudmiddel, modewinkel of stoere Nederlandse VROUW. Wie of welk product verdient volgens de VROUW lezeres een VROUW Award?

Er is massaal gestemd en de uitkomsten zijn erg leuk om te lezen. Hieronder een lijstje met de winnende producten:

In de categorie Beauty, onderverdeeld in Cosmetica, Persoonlijke verzorging en Haar, vielen respectievelijk Catrice Luminous Lips Lipstick, Dove Purely Pampering Body Oils en Zenner Tangle Free Brush in de prijzen.

Voor de categorie Modeketen kreeg Van Tilburg Online & Sport Grootste Modewinkel van Nederland een VROUW Award uitgereikt en voor Lingerie viel de eer ten deel aan Hunkemöller met The Sylvie Collection.

De categorie Eten werd gewonnen door AH Biologisch en als het lekkerste tussendoortje werd Kwekkeboom Oven Bitterballen gekozen.

Spa werd in de categorie Drinken beloond met een VROUW Award voor de nieuwe lijn Spa Bruisend Citroen, Munt, Grapefruit en Zwarte Bes.

Robijn Wasmiddel en -verzachter met milde Zwitsalgeur won in de categorie Homecare en Thermen Bussloo Sauna Saltarium in de categorie Gezond / ontspanning. En tenslotte ging de VROUW Award voor de categorie Wonen naar IKEA Wireless Charging collectie.

Middels een onderzoek is de VROUW-lezeres gevraagd naar het merk waar zij absoluut niet zonder kan. Een flink aantal vrouwen waren het hier unaniem over eens: NIVEA is het merk waar zij niet zonder kunnen.

Lees ook:‘Nivea is de beste!’
Lees ook:Pom sap boordevol anti-oxidanten is genomineerd
Lees ook:Nivea ontvangt Holland Beauty Award 2013
Lees ook:NIVEA for Men bekroond met Beauty Astir
Lees ook:Mannen zijn ijdel op het voetbalveld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>