Superknappe Italiaanse boeren zoeken een vrouw

Heerlijk en superknap zijn de boeren die meedoen aan de Italiaanse versie van Boer zoekt Vrouw. Wij hebben de leukste voor je uitgezocht. Hun beroepen lopen overigens erg uiteen. Zo is er  onder andere een citroenboer, een pluimveehouder, een olijfbomenteler en een schapenboer. De heren hebben niet alleen prachtige looks, maar ook fijne mediterrane namen zoals Dario,  Joseph,  Aldo,  Giuseppe, Michele, Manolo, Pietro en Giorgio. *Zucht, zwijmel* … wij zijn om….

Lees ook:Beautiful Cola flesje van Manolo Blahnik
Lees ook:Giorgio Armani wil een relatie met jou…..
Lees ook:Lieveling van Dolce&Gabbana: Bianca Balti
Lees ook:O.P.I strikt Gwen Stefani
Lees ook:Oogjes in de lift: Eye Lift Fusion

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>