Mannen willen daten met Geraldine Kemper

Van welke bekende nederlandse dame gaat jouw hartje sneller kloppen? Ongeveer die vraag heeft magazine FHM aan hun lezers voorgelegd en daar is het volgende uit voortgekomen: 42% van de ondervraagden hebben gestemd op Geraldine Kemper als hotste vrijgezel van Nederland.

Sylvie Meis, die na de recente breuk met Samuel Deutch weer als single door het leven gaat, wordt door 17% van de lezers gezien als meest begeerde vrijgezel. Zij wordt op de voet gevolgd door model Sharon Pieksma (16%). Andere populaire Nederlandse vrijgezelle vrouwen zijn BNN-presentatrice Gwen van Poorten (11%) en Victoria Koblenko (10%). Slechts 2% ging voor Georgina Verbaan als favoriete single lady. FHM stelde de shortlist op van vrijgezelle vrouwen uit de FHM500, waarna de lezers op FHM.nl hun stem konden uitbrengen. In totaal werden er 6.432 stemmen uitgebracht.

Chris Riemens, hoofdredacteur van FHM: ‘Ik snap heel goed dat de Nederlandse mannen voor Geraldine hebben gekozen. Ze lijkt het ideale vriendinnetje. Ze is brutaal, maar heeft ook iets schattigs. Verder is ze spontaan en komt ze over alsof je flink met haar kunt lachen. Geraldine is natuurlijk ook mega knap, maar toch toegankelijk. Dat maakt haar juist zo leuk.’

De meest begeerde vrijgezellinnen van Nederland

1. Geraldine Kemper 42%
2. Sylvie Meis 17%
3. Sharon Pieksma 16%
4. Gwen van Poorten 11%
5. Victoria Koblenko 10%
6. Georgina Verbaan 2%

foto: instagram Geraldine Kemper

Lees ook:Wie heeft de mooiste kerstboom?
Lees ook:Sylvie van der Vaart is best geklede vrouw
Lees ook:Viva in verlegenheid door interview Georgina Verbaan
Lees ook:Mannen dromen van Chantal Janzen als Bondgirl
Lees ook:Net zo loeistrak als Sylvie Meis? Dan 5 x per week trainen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>