‘Vrouwen willen het zaad van Nick & Simon’

Een mooi kindje willen we allemaal wel wanneer we aan ons nageslacht denken.

Als jonge en aanstaande moeders voor een bekende Nederlander als zaaddonor mogen kiezen, geeft 79 procent de voorkeur aan Nick & Simon. Dit blijkt uit onderzoek onder ruim 700 (aanstaande) mama’s in opdracht van de Negenmaandenbeurs.

De Volendammers worden op de voet gevolgd door Guus Meeuwis met 68 procent. Marco Borsato zou het met 66 procent ook druk krijgen als zaaddonor, evenals Bastiaan Ragas met 65 procent. In de onderste regionen van de ranglijst bungelt Badr Hari (4 procent), Gordon is nog iets populairder met 8 procent.

De Negenmaandenbeurs 2014 vindt plaats van 19 tot en met 23 februari in de Amsterdam RAI.

Lees ook:Oprah Winfrey maakt je merk sterker
Lees ook:Wie is de meest sexy hunk?
Lees ook:Man wil Sven Kramer zijn, vrouw droomt van Marco Borsato
Lees ook:Wie heeft de mooiste studentenbillen?
Lees ook:Pa wil gewoon chillen…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>