Nederland in de prijzen bij Mr Gay World

De Nederlandse Thom Goderie is in de prijzen gevallen bij de Mister Gay World-verkiezing in Zuid-Afrika. Naast een plaats in de top-5 werd Thom uitgeroepen tot Mister Gay Congeniality en Best Gekleed. In totaal deden 25 kandidaten mee aan Mister Gay World.

Thom (21) zag in Johannesburg de kandidaat uit Nieuw-Zeeland, Andreas Derleth, de hoofdprijs in ontvangst nemen.

Met zijn eigen prijzen is Thom erg tevreden. “Ik ben ontzettend blij met de Congeniality-award. Dat is een prijs die wordt bepaald door alle vrijwilligers en mede-kandidaten, dus daar spreekt een mooie waardering uit. En ik ben de beste man in pak, dus ik kom niet met lege handen thuis.”

Teleurgesteld dat hij niet gewonnen heeft is Thom niet: “Het was een geweldige ervaring. Ik heb inspirerende mensen mogen ontmoeten en Zuid-Afrika is een prachtig land, ik kan iedereen aanraden het te bezoeken.”

Vlak voor aanvang van de verkiezing trok de Zimbabwaanse deelnemer zich terug vanwege doodsbedreigingen aan het adres van zijn familie.

De reis van Thom is bijna ten einde. Woensdagochtend landt hij op Schiphol. Tot de volgende nationale Mister Gay-verkiezing blijft Thom Mister Gay Netherlands. De Nederlandse verkiezing wordt georganiseerd door website Gay.nl, de grootste online gay community van Nederland. Op zowel Gay.nl als in magazine Winq volgt een reportage over Thom’s avontuur.

Lees ook:Ben jij de nieuwe mr. Gay?
Lees ook:Gay verkiezing zwaar populair
Lees ook:Thom Hoffman is de knapste vijftig plus man
Lees ook:Jeremy Clarkson wint slechte tandenverkiezing
Lees ook:Ibrahim Afellay is het lekkerst…of niet?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>