Hema shockeert: Man draagt push-up bra

Te grappig is de nieuwe reclame uiting van de Hema!

Met een groot aantal abri posters door heel Nederland toont HEMA deze week het mooie effect van haar nieuwste mega push-up beha. Met in de hoofdrol het mannelijke topmodel Andrej Pejic: één van de meest spraakmakende internationale modellen van dit moment. Niet alleen vrouwen krijgen er met de nieuwe mega push-up beha ruim twee cupmaten bij, zelfs een man krijgt met de beha een indrukwekkend decolleté. Andrej schittert met zijn androgyne uiterlijk in zowel mannelijke als vrouwelijke campagnes voor de grootste modehuizen ter wereld. HEMA is het eerste Nederlandse bedrijf dat met het topmodel in zee gaat.

Opmerkelijk is dat HEMA in deze campagne haar nieuwste mega push-up beha met een man onder de aandacht brengt. Andrej Pejic (20) is in de internationale modewereld een rijzende ster en wordt door de modewereld op handen gedragen. Vanaf dinsdag 13 december duiken in heel Nederland posters van hem op gekleed in diverse jurkjes van HEMA met een fraai decolleté.

 Met een knipoog

Adrej Pejic is prachtig als man én als vrouw en loopt net zo gemakkelijk een herenshow voor Paul Smith als een damesshow voor Jean-Paul Gaultier. Hij staat bekend als hét boegbeeld van de nieuwe generatie androgyne modellen die voor beide seksen kunnen doorgaan. Voor HEMA is het een verrassende keuze om deze campagne met hem te realiseren. Het resultaat is een bijzondere campagne met een dikke knipoog waarin HEMA  op ludieke wijze de aandacht vestigt op haar nieuwste mega push-up beha.

Zelfs mannen krijgen een decolleté
Met deze nieuwe mega push-up beha krijgen vrouwen er zonder moeite twee cupmaten bij. Dat betekent dat je van ‘helemaal niets’ naar een mooie B-cup kunt gaan. Wie kan dit beter bewijzen dan een man? En niet zomaar een man. Andrej laat perfect zien waarom de mega push-up beha de must-have van dit seizoen is.

Verkrijgbaarheid

De mega push up beha is verkrijgbaar in de kleuren zwart, champagne en roze. De beha heeft een perfecte pasvorm, is onzichtbaar onder de kleding en heeft verstelbare beha bandjes. De mega push up beha is verkrijgbaar in de maten 75/80 A, 75/85 B,C en D. De mega push up beha is verkrijgbaar in alle vestigingen en is ook te bestellen via www.hema.nl.

Lees ook:WoW van Daphne
Lees ook:Laat je cupmaat groeien
Lees ook:Andrej Pejic op cover Elle
Lees ook:Zwarte lingerie staat op nr. 1 en de Oma onderbroek is een NO-GO!
Lees ook:Shock Absorber: fijne beha na borstoperaties

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>