Beeldschone Leontine Borsato tekent 2-jarig contract met SBS 6

Leontine Borsato heeft zich voor 2 jaar exclusief als presentatrice verbonden aan SBS 6. Zij zal komend najaar het programma Hart in Aktie voor haar rekening nemen. De succesformule wordt sinds 1998 uitgezonden door SBS 6 en keert na een korte pauze terug op de Nederlandse televisie met Leontine als kersverse presentatrice. Zij zal alles in het werk stellen om mensen die het moeilijk hebben een helpende hand te bieden of eens welverdiend in het zonnetje te zetten.

SBS 6 is zeer verheugd over de tweejarige samenwerking met Leontine Borsato, maar ook Leontine zelf heeft veel zin in deze nieuwe uitdaging: “Hart in Aktie is al jaren een met veel liefde gemaakt programma, waar een helpende hand wordt geboden aan mensen die extra hulp zo goed kunnen gebruiken. Wendy van Dijk en Natasja Froger hebben Hart in Aktie met veel liefde en toewijding gemaakt. Ik vind het dan ook echt een voorrecht om dit mooie programma nu te mogen gaan doen.”

Komend najaar is het achttiende seizoen van Hart in Aktie te zien. Opgeven voor het programma kan vanaf nu via [email protected].

foto: Beau Monde

Lees ook:‘Fashion secrets’
Lees ook:Krullen voor Leontine Borsato
Lees ook:Inge de Bruijn altijd jong…..
Lees ook:Welk BN-er koppel zou jij graag geschminkt zien in The Story Of My Life
Lees ook:Sylvie van der Vaart is één van nederlands mooiste vrouwen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>