Eindelijk diervriendelijke gerechtigheid

Goed nieuws: vanaf vandaag is in Europa een verbod op dierproeven voor cosmetica ingegeaan. Ook reclame uitingen van producten die op dieren getest werden, zijn vanaf nu ten strengste verboden. Dat werd tijd ook. Alleen in specifieke gevallen gaat het verbod pas vanaf 11 maart 2013 in, dit omdat het in praktijk zeer lastig blijkt te zijn om alternatieve testmethoden te ontwikkelen. Nou ik weet er wel een paar hoor…..Waarom testen we de nieuwe make-upjes niet uit op personen die onze samenleving verdriet hebben aangedaan. Ik zal niet specifiek in detail treden, maar ik denk dat jullie wel begrijpen welke personen ik zoal bedoel. Het lijkt mij een prima alternatief…..Hebben jullie misschien nog betere ideeën?

Lees ook:Wil jij gratis Nivea CELLular crème testen?
Lees ook:Verbod op reclames met een perfecte body
Lees ook:Op dieren geteste cosmetica in EU verboden
Lees ook:Win een Yves Rocher Beauty Party!
Lees ook:Hoera voor beauty Maxima

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>