Geen ijs-vrij maar Botox-vrij

IJs-vrij kennen we, en van eisprong-vrij heb ik ook al eens gehoord (voor stewardessen bij de KLM), maar Botox-vrij was toch echt nieuw voor mij…

(Gut, wat een domme foto is dit eigenlijk….)

Volgens de Engelse roddelkrant Daily Mail gaven diverse bedrijven in de maand december hun werknemers een Botox-dagje, een vrije dag om een prik te halen. Diverse klinieken meldden de krant dat er een behoorlijke toename van werknemers van bedrijven was bij hen. Natuurlijk kan het ook zijn dat de Botox-prik als kerstcadeau werd weggegeven. In het Haarlemse Spaarneziekenhuis was dat ook eens gedaan, en dat hebben ze geweten hoor. Zal de gemiddelde financiele dienstverlener in The City er geen problemen mee krijgen, in de ziekenhuisbranche werd het een groot schandaal.

Lees ook:Barbie’s lover aan de botox
Lees ook:Teri Hatcher bewijst dat ze botox-vrij is
Lees ook:Verhoogt Botox prik succes bij daten?
Lees ook:Mannen tegenwoordig volle bak aan de Botox
Lees ook:Marit van Bohemen blij met Botox

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>