The Accolade rockchicks uit Jeddah onzichtbaar hoorbaar

Heerlijk rocknummer dat Pinocchio van die 20 jarige meiden uit Jeddah, die zichzelf The Accolade noemen. Zoals het de religieuze cultuur betaamt mogen ze niet zichtbaar afgebeeld worden in de media, dus gebruiken ze als icoon het schilderij The Accolade (de ridderslag) van de Engelse schilder Edmund Blair Leighton. Een schilderij uit 1901 waarop een edelvrouw te zien is die een jonge krijger met een zwaard tot ridder slaat. ‘Ik vond het een mooi schilderij, zegt een van de bandleden die Dina heet, zaterdag in de Volkskrant (pag. 6), ‘omdat het een vrouw toont die tevreden is met een man’

Op deze website kun je naar hun eerste hit luisteren, en hieronder  op YouTube krijg je ook de tekst erbij – helaas wederom geen blik van de dames zelf. Maar ach, we helpen gewoon lekker mee met het verspreiden van dit heelijke rocknummer en die fantastische stem van de leadzangeres!

 

 

 

Lees ook:Sotheby’s veilt portretten van Helena Rubinstein
Lees ook:Portet van Donald Trump van menstruatiebloed
Lees ook:Volkskrantmannen vallen op slimme vrouwen
Lees ook:Daarom staat lekker haar zo goed
Lees ook:Open Dag bij hand- en polskliniek Xpert Clinic Hilversum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>