Man spendeert graag aan mooie vrouw // Nieuws uit de media

Aldus de website Reclameweek, die de info weer van Elsevier heeft. Vrouwen worden een beetje onhandig en gaan blozen bij het zien van een absolute hunk. Als mannen echter een smakelijk exemplaar van het andere geslacht zien, betekent dit vaak een aanslag op zijn portemonnee. Volgens psychologen aan de universiteit van Oxford hebben mannen namelijk bij de oogopslag van een mooie vrouw de neiging meer geld uit te geven dan vooraf gepland.

Volgens een van de onderzoekers gebruiken mannen hun generositeit om indruk te maken op de vrouwen. 'Eerdere onderzoeken tonen aan dat vrouwen op gulle mannen vallen. Ze lijken op heroïsche types te vallen voor kortetermijnrelaties, maar voor een serieuze relatie toch meer te vallen voor altruïsten.' Mannen hebben het maar moeilijk met de aanwezigheid van vrouwen. Uit een onderzoek eind juli bleek al dat ze altijd opgewonden zijn rond vrouwen.

Jouw mening telt. Wat vind jij hiervan?
Hilarisch Opmerkelijk Verschrikkelijk Leuk! Interessant Hartverwarmend

Lees ook:Je eet minder als er een man bij je aan tafel zit
Lees ook:Mannen zijn verslaafd aan vrouwen met een sexy lichaamsbouw
Lees ook:Kijk niet naar mooie vrouwen!
Lees ook:10 minuten sporten volstaat
Lees ook:mannen aan de botox

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *