Je gezicht vitamine-rijk opmaken

Je gezicht camoufleren – zonder dat je huid verstikt raakt of er ouder van wordt…maar WEL optimaal verzorgd…Ja ook dat kan tegenwoordig! 

Met de nieuwe FreshMinerals make-up is een nieuwe revolutie geboren op het gebied van minerale make-up. Wereldwijd wordt het al door bekende visagisten en celebrities gebruikt.

Foundation dat ervoor zorgt dat je huid gezond blijft door diverse vitaminen toevoegingen  (A+C+E) – die tevens ook weer als krachtige antioxidanten te werk gaan- en die daarbij ook nog eens een factor met zich meedragen (SPF 20-25 (op basis van mineralen Titanium Dioxide en Zink Oxide) en EPF -Environmental Protection Factor- van 80).

Mensen die een stressvolle baan hebben (wie niet intussen), hebben ook erg veel baat bij deze make-up (iedereen dus?). Niet alleen zorgt het voor een frissere look tijdens je drukke dagen, ook zorgt de vitamine E in de foundations voor een bescherming tegen deze stress en zelfs tegen roken!

Alsof al het bovenstaande niet wonderbaarlijk genoeg is; FreshMinerals  bevat ook nog het mineraal silica, dat de huid hydrateert en voor een zijdezacht gevoel zorgt. Je hoeft je dus niet meer schuldig te voelen tegenover je huid, want ondanks dat je haar bedekt -wordt ze alsnog gevoed.

Overigens met het zonnetje, oftewel het lenteweer, is deze make-up de perfecte oplossing wanneer je toch wat imperfecties te verbergen hebt. Zon en foundation gaan vaak niet echt goed samen. De minerale producten zijn echter het meest natuurlijke op make-up gebied, waardoor je huid gewoon kan ademen met het mooie weer- en het dus ook nog beschermt met de twee toegevoegde factors. Er zitten in tegenstelling tot andere producten geen overbodige hulpstoffen in (fillers van bijv talkpoeder of nylon).  De samenstelling is ook nog vrij van talk, oliën, wassen, parfums, kleurstoffen, conserveringsmiddelen en andere (petro)chemische of synthetische stoffen die de poriën kunnen verstoppen of de huid kunnen irriteren. En ook nog eens dierproefvrij.

Nu het belangrijkste gedeelte, is wel het dekkend genoeg voor je gezicht? Dankzij de lichtreflecterende pigmenten lukt het om bijna iedere huidoneffenheid zoals kleine littekentjes, vlekjes, donkere kringen en andere huidverkleuringen optimaal te camoufleren. Ja dus!

Er weer beeldig bijlopen (net als de meeste celebs) met de nieuwste generatie make-up die je huid NIET sneller ouder maakt, wanneer je iets te camoufleren hebt.  En dat in een handomdraai!

De kleuren

De formule is verkrijgbaar in 3 tinten, te weten Light, Medium en Beige.

Het design

Het design is erg elegant door een glanzend paarsrode, spiegelende dekseltjes geeft de producten een internationale allure, volledig passend bij de superieure kwaliteit van het minerale make-up merk!

Assortiment

FreshMinerals heeft een zeer uitgebreid assortiment losse poederfoundations, vloeibare foundations en compacte foundations. freshMinerals heeft tevens oog- en lippotloden, liquid eyeliners en diverse andere make-upproducten.

meer info: www.fresh-minerals.nl

Lees ook:Lady Gaga kan niet zonder freshMinerals…
Lees ook:Become a beauty goddess!
Lees ook:Mooi rood is sexy
Lees ook:Meer voordelen met Minerale Make-up
Lees ook:Rood… roder… roodst!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Je gezicht vitamine-rijk opmaken

  1. Agnes

    Waar kan je dit kopen? (Niet via de link dus)

      /   Reply  / 
  2. News Team Auteur

    Hi Agnes, via de link moet je verkoopadressen kunnen vinden. Gr. Monika

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>