24 uur lang perfect opgemaakt? Yes You Can!

Elke dag uren voor de spiegel staan werkt niet met de hectische maatschappij waarin we leven. Maar elke dag met een bleek gevlekt snoetje op werk of of waar dan ook verschijnen, nee daar worden we ook niet blijer van. Sterker nog, het irriteert je. Als je teverden bent met je spiegelbeeld, straal je dat ook uit. En beauty.blog.nl ontdekte onlangs een aantal producten die je binnen no time een prachtige look kunnen geven.

Soms heb je geen zin om je gezicht volledig op te maken, maar wil je wel op een snelle en vooral eenvoudige wijze een verzorgde, gave en natuurlijke look creëren. Een Blemish Balm (BB- Cream) is dan een uitkomst. Vrijwel hetzelfde effect is echter in nog geen vijf minuten te realiseren met slechts twee producten van freshMineralste weten freshMineralsMineral Light Reflection Concealer en freshMinerals Mineral Pressed Powder. Het resultaat? Een langdurige ‘Perfect Fresh & Flawless Skin’!

De make-upproducten van freshMinerals™ worden wereldwijd door bekende visagisten en celebrities gebruikt, vanwege de ultiem professionele resultaten, prettige formuleringen, de grote keuze aan producten, complete kits en kleuren. De gewichtsloze formuleringen van de producten zijn heel gebruiksvriendelijk, blijven 24- uur perfect zitten zonder de huid te verstikken en zijn qua design een lust voor het oog

Camoufleren en perfectioneren met freshMinerals™ Mineral Light Reflection Concealer

De freshMineralsMineral Light Reflection Concealer is, dankzij de lichtreflecterende pigmenten, hét aangewezen product om bijna iedere huidoneffenheid zoals kleine littekentjes, vlekjes, donkere krijgen en andere huidverkleuringen optimaal te camoufleren. Dankzij de lichtgewicht textuur merk je niet eens dat je deze draagt. De concealer breng je eenvoudig aan, door een kleine hoeveelheid via het geïntegreerde kwastje op het probleemgebied aan te stippen en luchtig met de vingertoppen te verdelen. De formule is verkrijgbaar in 3 tinten, te weten Light, Medium en Beige.

Fixeren en desgewenst matteren met freshMinerals™ Mineral Pressed Powder

Nu de kleine imperfecties optimaal zijn verdoezeld, zorgt een dun laagje van freshMinerals™ Mineral Pressed Powder voor het fixeren van de huid. De formule bestaat uit 100% puur natuurlijke, geplette mineralen, welke zorgen voor een zijdezacht huidgevoel.  De hoogwaardige poedertextuur geeft de teint een frisse en zacht glanzende gloed. Er is hierbij een keuze uit 7 verschillende, natuurlijke tinten. Bij het aanbrengen van het poeder met behulp van de freshMinerals™ Flawless Face Brush creëer je een luchtig en minder dekkend effect. Bij het aanbrengen van het poeder met behulp van het bijgeleverde make-upsponsje creëer je een meer dekkend en desgewenst matter eindresultaat. Het stijlvolle poederdoosje bevat een handig spiegeltje, zodat je het poeder ook onderweg eenvoudig kunt bijwerken.

Distributie, meer informatie & verkoopprijzen:

De minerale make-up producten van freshMinerals wordt exclusief op de markt gebracht door het bedrijf Beauty Injection uit Nieuwegein. De producten worden verkocht bij gespecialiseerde freshMinerals- salons door geheel Nederland en België.

 Check ook : www.fresh-minerals.nl  of www.fresh-minerals.be

 Verkoopprijzen

  • freshMineralsMineral Light Reflection Concealer € 19,70  
  • freshMineralsMineral Pressed Powder € 34,95   

Lees ook:Make-up die er natuurlijk uitziet en die je huid laat ademen
Lees ook:Become a beauty goddess!
Lees ook:Top make-up van fresh minerals: Fresh Flamboyant Finesse
Lees ook:Summer on your face
Lees ook:Get that Sunset Look…

1 Reacties // Reageer

One thought on “24 uur lang perfect opgemaakt? Yes You Can!

  1. dac obdam

    het beste merk van mak-up is van fm,dat is naturel komt goed over met je huid,en is goedkoper dan anderen merken in de winkel

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>