Kissable lippen

Met de zomermaanden in het vooruitzicht neemt de vraag naar luchtige make-upproducten met lichte en frisse texturen weer toe. Lipgloss met een semitransparante dekking verkoopt tijdens de zomer dan ook beter dan volle en volledig dekkende lipsticks. De ‘Glamourous Lips Collection’ van freshMinerals biedt je vijf verschillende tinten minerale lipglosses, waarmee je lippen dit voorjaar en de zomer met regelmaat van kleur kunnen wisselen!De make-upproducten van freshMinerals worden wereldwijd door bekende visagisten en celebrities gebruikt vanwege de ultiem professionele resultaten, prettige formuleringen, zeer grote keuze aan producten, complete kits en kleuren, alsmede het stijlvolle design. De gewichtsloze formuleringen van de producten zijn 100% natuurlijk, zeer gebruiksvriendelijk, blijven 24- uur perfect zitten zonder de huid te verstikken en zijn qua design een lust voor het oog. De complete Kits van freshMinerals stellen iedereen in staat om op een aantrekkelijke wijze kennis te maken met dit absolute topmerk onder de minerale make-up! 
 
Vijf onweerstaanbare tinten minerale lipgloss voor intens zomerse, ‘kissable’ lippen
 
FreshMinerals beseft goed dat je qua lipgloss de ene dag uitbundiger wilt zijn dan de andere. De nieuwe ‘Glamourous Lips Collection’ is een stijlvolle selectie van vijf verschillende tinten freshMinerals Glamourous Lipgloss in de tinten ‘Kiss You’ (transparante hoogglans), ‘Kissable’ (zacht glanzend lichtroze), ‘Sexy’ (iriserend licht bruin), ‘Candid’ (iriserend warm bruin) en ‘Mystery’ (mysterieus, iriserend roodbruin).  Stuk voor stuk geven deze lipglosses je lippen een sprankelende hoogglans in combinatie met een goede verzorging en een aangenaam gevoel dankzij de romige textuur. Eén ding is zeker: deze zomer ben jij 100% kissable!
 
Distributie & verkoopprijs:
De minerale make-up producten van freshMinerals wordt exclusief op de markt gebracht door het bedrijf Beauty Injection uit Nieuwegein.
 
De producten worden verkocht bij gespecialiseerde freshMinerals- salons door geheel Nederland en België.
 
Voor meer informatie is er de website:  www.fresh-minerals.nl 
 
Verkoopprijs:
·         freshMinerals Glamourous Lips Collection          € 57,95

Lees ook:Voor elke mood een andere kleur …
Lees ook:100% Natuurlijke lipsticks en lipglosses
Lees ook:Rood… roder… roodst!
Lees ook:Mooi rood is sexy
Lees ook:Mooi rood is niet lelijk …

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>