Hawaiiaanse gezichtsverzorging voor een luxe cosmetica op zijn puurst

Het luxe cosmeticamerk Pure&True zet voet aan de grond op de Nederlandse markt. Halle Berry, Jennifer Aniston en Sienna Miller zijn enkele beroemde fans van deze zeer exclusieve biologische gezichtsverzorgingsproducten uit Hawai. Het assortiment gebaseerd op de missie Love Pure, Live True omvat zeer effectieve anti-aging serums, maskers, hydraterende crèmes en microdermabrasie scrubs. Vanaf nu zijn de producten exclusief verkrijgbaar bij www.ecofavourites.com.

Een inspirerend en weldadige beauty ervaring
Pure&True is een antioxidant- en mineralenrijke biologische gezichtsverzorgingslijn die zorgt voor gezondheid en schoonheid van de huid. De eilanden van Hawaï dienden als inspiratiebron voor de producten. De heerlijke geuren, bloemrijke verpakkingen en productnamen belichamen de ‘way of life’ van de Hawaiianen en hun diepe verbondenheid met de aarde en oceaan. Ieder product bevat een unieke fusie van antioxidant rijke theesoorten (zoals groene, witte of rooibos thee) en zeemineralen aangevuld met zeldzame tropische en botanische bloemen- & plantenextracten zoals de Kukui noot, het Hibiscus extract en de Roselanni roos (bloem van Maui). De collectie is verrijkt met cosmeceutische ingrediënten waarvan bewezen is, dat zij helend en verjongend werken op de huid. Alle ingrediënten en formules zijn uitvoerig getest en uiterst streng geselecteerd. Zo behalen de producten de maximale voordelen zonder de huid te beschadigen. In de collectie zijn diverse maskers, scrubs, reinigingsproducten, serums en crèmes verkrijgbaar vanaf 29,50. Mini test-sets zijn al vanaf 24,50 te bestellen.
Love Pure, puurheid van ingrediënten
Love Pure staat voor het commitment van Pure&True om pure producten te ontwikkelen. De formuleringen van de gezichtsverzorgende producten bestaan gemiddeld voor 95% uit natuurlijke ingrediënten waarvan meer dan 70% gecertificeerd biologisch zijn. “Puurheid gaat wat betreft oprichtster Michelle Garcia niet alleen om wat er in de
producten zit, maar meer nog om wat er niet in zit”, vertelt Anouk Rombouts enthousiast, die het merk naar Nederland heeft gehaald, “de producten zijn volledig vrij van chemicaliën waarvan bekend is dat zij kanker en geboorteafwijkingen veroorzaken.” Pure&True gebruikt geen parabenen, ftalaten, synthetische kleurstoffen of synthetische parfums, sulfaten en/of producten afkomstig van petroleum.
 
Live True, klimaatneutraal
Het commitment, Live True van Pure&True gaat verder dan de biologische en natuurlijke ingrediënten in de producten. Verpakkingen zijn van glas (dus recyclebaar) en ze worden bedrukt met natuurlijke inkten. En Pure&True compenseert de CO2 uitstoot van alle bedrijfsactiviteiten volledig door investeringen in de (her)aanplanting van bossen. Het bedrijf is 100% klimaatneutraal!
 
Nederland: extra dimensie
Anouk Rombouts verwacht dat de producten met veel enthousiasme ontvangen zullen worden.  In Amerika zijn de producten zeer populair en wordt het anti-aging serum Affirm gezien als regelrecht wondermiddel in een flesje. De producten worden exclusief verkocht in de webshop www.ecofavourites.com.

Lees ook:Beauty nieuws: biologische multi-vitamine crème
Lees ook:Top Reinigingsmilk met kokosnoot en avocado oliën
Lees ook:Pure & True: natuurlijke cosmetica
Lees ook:Huidverzorgingslijn uit Hawaï
Lees ook:Beautynieuws: Pure & True

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>