Nieuw in Nederland: Nvey ECO

Het luxe Australische cosmeticamerk Nvey ECO zet voet aan de grond op de Nederlandse markt. De liefhebber van make-up-producten van de hoogste kwaliteit kan nu eindelijk kiezen voor een biologisch gecertificeerd merk. Na eerdere successen in onder meer de Verenigde Staten, Azië en vele landen in Europa zijn de verwachtingen voor Nvey ECO in ons land hooggespannen.

Wereldwijd is het merk een topseller in het luxe cosmetica segment. In Nederland is het gamma van Nvey ECO binnenkort te verkrijgen bij luxe parfumerieën en schoonheidssalons. Het exclusieve label is in het buitenland ongekend populair. Internationale sterren als Julia Roberts, Uma Thurman en Oprah Winfrey verklaarden zich al trouwe fans van de luxe biologische make-up. De toekenning van de Elle ‘Green star award’ van het Elle Magazine in de Verenigde Staten bewijst eveneens dat het merk internationaal hoog aangeschreven staat. Daarnaast kende het vooraanstaande Engelse tijdschrift Natural Health Nvey ECO de “Natural Health and Beauty award 2010″ toe in de categorie “beste oogschaduw” en “best runner up” in de categorie “beste make-up range”. Ook in de categorieën mascara, concealer, blush en lipgloss kreeg het bedrijf eervolle vermeldingen. Nvey ECO verwacht ook in Nederland een dergelijk groot succes.

Eerste premium cosmeticalabel, volledig biologisch gecertificeerd
De voorbije vijftien jaar stonden kwaliteit, schoonheid en luxe centraal bij Nvey ECO. Het resultaat is een rijk gamma van biologisch gecertificeerde make-up die fashion en natuur perfect combineert. Voor zowel een natuurlijke look als een uitbundige party styling biedt de professionele cosmeticalijn een breed palet van lipsticks, foundations, eyeliners en andere cosmeticaproducten. Wereldwijd is het premium cosmeticalabel het eerste dat biologisch gecertificeerd is op grond van de ’s werelds meest strenge richtlijnen, namelijk de Organic Food Chain. (1)

(1) www.organicfoodchain.com.au. Deze organisatie eist dat minimaal 90% van de ingrediënten van biologische oorsprong zijn en 100% van natuurlijke oorsprong zijn. Ter vergelijking cerificeert Ecocert reeds producten biologisch die slechts minimaal 10% biologische ingrediënten bevatten.

Intense kleuren
“Nvey ECO tilt make-up naar een hoger plan”, vertelt Anouk Rombouts, namens Nvey ECO Nederland. Zij legt uit: “Uniek én innoverend is het dat Nvey ECO erin slaagt om natuurlijke pigmenten te vinden en te verwerken in hun make-up-producten die heel rijk van kleur zijn. Daarmee sluiten we heel nauw aan bij de eisen van zelfbewuste vrouwen die naast een kwalitatieve ook een duurzame keuze willen maken. Nvey ECO ontwikkelde speciale productiemethodes om te zorgen dat producten hun organische karakter behouden. Tegelijk staan de producten er internationaal om bekend dat ze heel intense kleuren geven die langdurig bewaard blijven.”, vertelt Anouk enthousiast.

Geen conserveringsmiddelen, petrochemische stoffen of synthetische geuren
De producten van Nvey ECO bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten en biologische grondstoffen. Bij de bereiding van de make-up gebruikt het merk geen parabenen, petrochemische stoffen of synthetische geuren maar uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Nvey ECO verwerkt vele bijzondere extracten die zeer zacht voor de huid zijn, zoals bijenwas, amandelolie en rozenblad. Ook voor de samenstelling van de kleuren kiest het label uitsluitend natuurlijke pigmenten. Vanzelfsprekend test het bedrijf de cosmetica niet op dieren. Bovendien maakt Nvey ECO in haar gamma geen gebruik van genetisch gemodificeerde ingrediënten.

Nederland: extra dimensie
Anouk Rombouts verwacht het succes van Nvey ECO met de marktintroductie in Nederland een extra dimensie te kunnen geven. Zij vertelt: “Nederlandse vrouwen hebben oog voor stijl en detail. Echter moest ons land een merk dat zowel topkwaliteit als ecologische verantwoordelijkheid biedt tot nu toe ontberen. Wij brengen daar verandering in. Binnen het eerste jaar verwachten we direct opvallende successen voor Nvey ECO.” Tegen de zomer van dit jaar gaan de eerste Nvey ECO producten in Nederland in de verkoop. De belangrijkste handelskanalen zijn daarbij up-market parfumeriezaken en vooraanstaande warenhuizen.

Voor informatie, surf naar www.nvey.nl.

Lees ook:Biologische sterren
Lees ook:Top Reinigingsmilk met kokosnoot en avocado oliën
Lees ook:Hawaiiaanse gezichtsverzorging voor een luxe cosmetica op zijn puurst
Lees ook:Cattier-Paris nu ook in NL, hulde!
Lees ook:Cattier-Paris bekroond

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuw in Nederland: Nvey ECO

  1. Femke

    Ik ben onlangs in contact gekomen met dit fantastische merk! erg merk gevoelig ben ik trouwens niet, als visagiste heb ik bijna alle soorten en merken make-up in mijn handen gehad, maar dit heeft werkelijk wat! ik ben verliefd! zeker de moeite waard. ik ben bezig met een exclusieve website voor make-up zonder gif, niet op dieren getest enz. enz. waar het mogelijk is om ook nog persoonlijk advies in te winnen dmv persoonlijke foto-analyse. En ik hoop dit product ook in mijn assortiment op te kunnen nemen, want dit moet je gevoeld hebben, wat een product, heerlijk!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>