Hammam Shifa speciaal voor mannen in Amsterdam

Het is alweer jaren geleden, maar ik ging regelmatig naar de hammam. Waren het toen nog vooral aangelegenheden voor vrouwen, nu heeft Amsterdam er een nieuwe hammam bij waar ook mannen hun eigen dagen hebben. Hij heet Hammam Shifa en zit aan de Pieter Calandlaan in Osdorp. Men Only op maandag-, zaterdag-, en zondagavond.

Lees ook:Ontspan in je eigen Hammam
Lees ook:Rossana Kluivert smeert biggetjes in met factor 50
Lees ook:Fashion meets DDD
Lees ook:Docu: Marc Jacobs & Louis Vuitton
Lees ook:Mannen 20 procent meer kans op kanker

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hammam Shifa speciaal voor mannen in Amsterdam

  1. Quiny Voorn

    MUG, Magazine voor minima en uitkeringsgerechtigden, al 20 jaar lang, oplage 36.000, gratis verspreid over 570 drukke punten in groot Amsterdam, schrijft deze maand over SHIFA met een grote foto erbij.
    MUG juni achterpagina is nog vrij voor 450 euro vrij te vullen.
    Groetend, Quiny 020- 60 77 602

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>