Hippe Soap Store opent tweede schoonheidssalon in Amsterdam

Afgelopen maandag openende de Soap Treatment Store een tweede vestiging aan de van Baerlestraat in Amsterdam. Een goede zet want een afspraak inplannen bij de trendy cityspa werd steeds moeilijker. Vanaf nu kunnen ze dus twee keer zoveel Amsterdamse ijdeltuiten bedienen en dat is met het oog op de zomer natuurlijk ideaal!

 

Het concept is hetzelfde; genieten van facials, massages, body treatments, manicures, pedicures, waxing en face- en skinmake up in hartje centrum. Toch zijn er ook een paar nieuwe dingen te ontdekken. Zo heeft de store op de tweede verdieping een Gold Room. Deze wordt speciaal gebruikt voor korte, quick-fix behandelingen zoals power treats of waxing. Ook staan er een aantal nieuwe treatments op het menu. Wat dacht je van de ‘Eye Eye' treatment? Epileren, verven van wimpers en wenkbrauwen èn een eye rescue mask in slechts 20 minuten. Niet slecht toch? Of een Head-to-Toe massage…hmm! Ook nieuw is de Power Treat, speciaal voor klanten die weinig tijd hebben ( max 20 min.). Deze treats zijn gericht op een specifiek ‘huidprobleem' zoals acne op de kin of rimpels rondom de ogen. Maar het allerleukste ‘nieuwtje' lijkt mij de High Healer; een pedicure voor vrouwen die verslaafd zijn aan stiletto's. Juist, ik herken mezelf! Wat je voetjes kunnen verwachten? Eerst krijg je een spierontspannende hot paraffine packing, daarna een heerlijke voetmassage die alle spanning wegneemt en ze eindigen met een foot-cooling finishing touch zodat je je voeten direct weer in je stiletto's kunt schuiven. Het lijkt me een topbehandeling als ik kijk naar alle torenhoge zomersandalen die ik in de kast hen staan.

 

Lees ook:

Soap Treatment Store: 4 handen aan je lijf!

Babassu; nieuwe cityspa in Leiden

Niet goedkoop, maar absoluut genieten is de Joelle Ciocco schoonheidsbehandeling

Zuurstof voor een mooiere huid? Dit is mijn ervaring!

copyrights: www.moniquelindeboom.nl. bronvermelding verplicht.

Lees ook:Toppertjes: nu ook een Soap Treatment Store in Utrecht
Lees ook:Soap Treatment Store nieuwtjes!
Lees ook:CitySpa Amsterdam – Are You Man Enough?
Lees ook:Billion Dollar Brows
Lees ook:Soap Treatment Store: vier handen aan je lijf!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hippe Soap Store opent tweede schoonheidssalon in Amsterdam

  1. Johan

    Was een leuke ervaring en voor herhaling vatbaar!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>