Love it: Super Gel French Manicure die 2 weken mooi blijft!

Je handen en je nagels zijn je visitekaartje. Er wordt onbewust veel naar elkaars handen gekeken. Persoonlijk kunnen wij van beauty.blog het altijd enorm waarderen wanneer iemand mooie verzorgde handen en nagels heeft. En die hoeven helemaal niet perse gelakt te zijn, dat kan en kan mooi zijn, maar juist een eenvoudige french manicure look kan je nagels een ontzettend verzorgde uitstraling geven. En dit kun je thuis gewoon zelf fixen met de tijdloze French Manicure uit de nieuwe Super Gel-lijn van Rimmel London.

Deze belooft maar liefst twee weken te blijven zitten. Je moet dan natuurlijk niet gaan tuinieren en klussen, want dan gaat ie er wel eerder af! Maar als je  normaal doet, de afwas met handschoenen aan en niet al te onhandig bent qua motorriek, dan kan deze gel lak minstens tien dagen prachtig blijven zitten.

Thuis op je gemakkie

De Super Gel French Manicure kun je overigens zelf gemakkelijk en snel in drie stappen thuis aanbrengen. Een professionele gelmanicure, zonder een lege portemonnee en beschadigde nagels. Leuk om het resultaat daarna op Instagram te delen met de hashtag: #gelpowergoesfrench

Stap 1 Als eerste kies je uit de twee schitterende basiskleuren jouw favoriet. Ga je voor de #092 Ivory Tower, een beige nude of kies je voor de #091 English Rose, een schitterende zachtroze kleur? Heb je je keuze gemaakt, dan breng je deze in twee laagjes aan met het nauwkeurige precisiekwastje, waarmee de Super Gel streeploos en in één beweging aangebracht kan worden. Even drogen en je nagels zijn klaar voor stap 2.

Oefening baart kunst

Stap 2 Maak met de #090 Porcelain een boogje op de uiteinden van je nagels. Het is even een precisiewerkje maar met het ultradunne kwastje en wat geduld heb je de slag zo te pakken. En je weet het: oefening baart kunst! Klaar? Laat dan de boogjes even drogen voordat je je nagellak sealt met de special Super Gel Top Coat.

 

Stap 3 Breng over de hele nagel de Super Gel Top Coat aan. Samen met het natuurlijke licht wordt het uithardende proces geactiveerd. Daarna kun jij je handen gerust tonen en genieten van je verzorgde nagels.

De French Manicure Super Gel collectie – is vanaf augustus 2016 verkrijgbaar bij de geautoriseerde Rimmel London verkooppunten.

 

Lees ook:Get killer nails
Lees ook:Royal manicure @ location
Lees ook:‘I Pink I Can’… use a nieuwe nagellak
Lees ook:1,2 & 3 and your French Manicure is ready!
Lees ook:Getest: Gelcolor van OPI

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>