Lente op je nagels! #nailperfection

Wordt je ook zo vrolijk van het feit dat we steeds dichter bij de zomer komen? Dat de zon zich al regelmatig laat zien en dat alles in het leven weer lichter, kleurrijker en vrolijker mag? Bij deze heerlijke tijd van het jaar horen uiteraard ook  mooi gelakte nagels. Want naast mascara en een lipstick/gloss kunnen we de nagellak toch wel als het derde onmisbare make-up item van de vrouw betitelen. Zeker nu Sally Hansen de Miracle Gel 2.0 heeft gelanceerd. Deze superuitvinding is de eerste professionele salon nagellak voor thuisgebruik waarmee je een gellook creëert zonder LED-lamp. Je nagellak blijft wel tot twee weken zitten! Het enige wat je hoeft te doen, is twee laagjes Miracle Gel Color Coat aanbrengen, gevolgd door de Miracle Gel Top Coat 2.0. Hoe easy is dat?! En het resultaat? Superglanzende nagels die ultralang mooi blijven.

47 kleuren:

Er zijn 47 Miracle Gel kleuren, dus voor iedere outfit is er een passende kleur te vinden. Maar kiezen is niet een eenvoudige klus. Daarom heeft Sally Hansen zes Miracle Gel tinten uitgekozen die perfect passen bij de fashion trends van dit voorjaar. Probeer ze alle zes eens uit! ‘The catwalk is yours!’

Supertrots- Beauty Astir Award 2015!

Sally Hansen heeft met Miracle Gel 2.0 de Beauty Astir Awards 2015 gewonnen in de categorie Best Make-up Mass! Een fantastische prijs waar we bijzonder trots op zijn, vooral omdat we in 2014 voor de Miracle Gel lancering ook de Beauty Astir Award ontvingen in de categorie Best Beauty Discovery.

Getest:

Beauty.blog is fan van het eerste uur van de Miracle Gel lakken en wij zijn er erg tevreden over. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen, dekken goed en blijven netjes zitten als je er niet al te wild mee doet.

De Miracle Gel™ Color Coat kleuren en Top Coat 2.0 zijn verkrijgbaar bij de Sally Hansen geautoriseerde
verkooppunten. Adviesverkoopprijs: € 11,99

Check hieronder hoe je de miracle gel aanbrengt:

Lees ook:S-teal the show met deze 10 nieuwe kekke nagellakkleuren!
Lees ook:Steel de show met dé perfecte party nagels
Lees ook:Getest: Sally Hansen Miracle Gel
Lees ook:Chic Pink op je nagels!
Lees ook:Confetti op je nagels!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>