Nagellak voor veganisten, kids en zwangere vrouwen

Prity Nyc is een ecologisch beautymerk en een pionier op het gebied van eco-vriendelijke nagellak. Nagellak die ook geschikt is voor veganisten en veilig gebruikt kan worden door kinderen en zwangere vrouwen. Met ruim 13 kleuren plus een nieuwe voorjaarscollectie is er voor elke vrouw een ruime keuze in eco nagellak.

De eco-vriendelijke nagellakken van Prity Nyc zijn verkrijgbaar in meer dan 13 sprankelende kleuren. Van metallic tot mat, van neo tot donker en van klassieke kleuren tot nude tinten en alles daar tussenin. De nagellak is vrij van de 5 schadelijke ingrediënten: Tolueen, Dibutylflalaat, Formadehyde, Kamfer en TPHP. Daarnaast is de nagellak glutenvrij en Cruelty Free. De nagellak is sneldrogend, chip-bestendig en voorzien van een UV-remmer. Dit zorgt ervoor dat de lak mooi glanst en lang blijft zitten.

Geïnspireerd door het mooie en nostalgische eiland Martha’s Vineyard in New England komt Priti Nyc dit voorjaar met een prachtige collectie nagellak in zomerse kleuren. Vier lakken waarvan de naam minstens net zo mooi is als de kleur: Dancing Queen, Secret Garden Rose, Rabbit Foot Clover en Starry Eyes. Dancing Queen is een vrolijke, zoet-roze kleur. Secret Garden Rose is prachtig lichtroze, Rabbit Foot Clover is een mooie nude-tint en Starry eyes is zachtblauw van kleur. De voorjaarscollectie heeft de toepasselijke naam ‘Spring in Martha’s Vineyard’ gekregen.

100% natuurlijke nagellakremover
Wie nagellak draagt zal dat er op den duur ook weer af moeten halen. Ook dit kan op natuurlijke wijze. De 100% natuurlijke Soy Nail Polish Remover van PRITI NYC verwijdert in een handomdraai alle nagellak van de nagels. Anders dan traditionele nagellakremovers is deze vrij van schadelijke chemische ingrediënten en geurstoffen. De remover bevat uitsluitend plantaardige en biologisch afbreekbare ingrediënten. Hierdoor drogen de huid en nagels niet uit en komen er geen giftige dampen vrij tijdens het gebruik ervan. Groot voordeel van deze natuurlijke nagellakremover is dan ook dat het veilig gebruikt kan worden door zwangere vrouwen en kinderen.


Over Heavenly Pure
Heavenly Pure is een Nederlandse e-boetiek met uitsluitend biologische en natuurlijke huid-, haar- en nagelverzorgingsproducten. Alleen de beste producten van de mooiste merken worden in de webwinkel opgenomen. Kwaliteit en luxe staan daarbij altijd voorop. Geen enkel product is getest op dieren en bijna alle producten zijn geschikt voor veganisten. Bekijk de volledige collectie op www.heavenlypure.com.

 

Lees ook:Lak je nagels Milkshake pink! wowster!
Lees ook:12 uur glans!
Lees ook:Kate kiest voor Ruby Powder in lipstick
Lees ook:Kate’s musthaves
Lees ook:Kijktip: Victoria’s Secret Swim Special

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>