Helemaal in m’n nopjes met Miracle Gel 2.0

Helemaal happy ben ik met de Miracle Gel™ 2 x volume Top Coat van Sally Hansen® , want deze nieuwe variant is echt nog beter dan zijn voorganger. Met de eerste Miracle Gel waren wij al in onze nopjes, want hiermee kun je gewoon @home je nagels perfect voor langere tijd lakken. Het heeft zeg maar dezelfde voordelen als een gelbehandeling in een salon.

De nieuwe Top Coat formule heb ik onlangs uit mogen proberen in een Pop-up Nail Salon in de Amsterdamse Pijp. Wat een feestje voor mijn nagels! En wat een nail miracle, maar écht!

Op uitnodiging van Coty heb ik mezelf volledig in de watten laten leggen. Zo mocht ik eerst één of meerdere kleuren voor mijn nagels uitkiezen. Ik ben voor een prachtige dieprode teint gegaan. Er zijn nu sowieso 10 ongelofelijk coole nieuwe kleuren aan de Miracle Gel™ lijn toegevoegd.

De Miracle Gel Color Coat werd met zorg aangebracht in twee lagen. Deze lagen zijn nadat (want dat is echt belangrijk) ze goed opgedroogd waren, bewerkt met de Miracle Gel™ Top Coat. Eén laagje volstaat.

Het resultaat zie je hierboven op de foto en ik kan je zeggen dat het erg mooi blijft. We zijn nu bijna een week verder en het zit nog steeds prima.

Je kunt het echt vergelijken met een salonbehandeling. Alleen hoef je er nu de deur niet meer voor uit, omdat je het thuis zelf op je gemakje kunt doen op elk gewenst moment. Als je er maar wel even de tijd voor neemt. Na het aanbrengen, doet het natuurlijke licht de rest. No UV/LED licht needed!!

Sally Hansen garandeert je 14 dagen lang glans, kleur en plezier. Of het echt zo lang mooi blijft, gaan we nu ervaren en daar zullen we nog op terugkomen hier op beauty.blog. Een ander voordeel van deze miracle gel is dat je hem gewoon met nagellakremover kunt verwijderen. Geen helse klus, gewoon binnen een paar minuten klaar. Hoppakee.

De 10 nieuwe Miracle Gel™ Color Coat kleuren zijn: Cream of the Crop (ivoor), Tribal Sun (vurig rood), Rhythm & Blue (hemelsblauw), Totem-ly Yours (oudroze), Buffalo Nickel (koel wit), Rhapsody Red (kardinaalrood), Boho a Go-Go (aubergine), Beatnik (kobaltblauw), Mintage (mint) en Fish-teal Braid (turquoise).

Prijzen:

10 nieuwe Miracle Gel™ Color Coat kleuren € 11,99

de nieuwe Miracle Gel™ 2 x Volume Top Coat € 11,99

We moeten helaas nog wel eventjes geduld hebben, want al dit fraais ligt vanaf half oktober bij de Sally Hansen geautoriseerde verkooppunten. Tegen die tijd sturen we je nog wel even een reminder

 

 

 

 

Lees ook:S-teal the show met deze 10 nieuwe kekke nagellakkleuren!
Lees ook:Steel de show met dé perfecte party nagels
Lees ook:Lente op je nagels! #nailperfection
Lees ook:Chic Pink op je nagels!
Lees ook:Getest: Sally Hansen Miracle Gel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>