Space nagels

Droom jij er ook wel eens van te kunnen reizen door de Melkweg?  KOH GALAXY! zorgt dat die droom uitkomt. De nieuwe Limited Edition sluit perfect aan op het nieuwe modebeeld, dat donkere aardetinten combineert met glanzende stoffen en metallic voor een super shiny effect. Resultaat? Nagels die schitteren als de mooiste ster in our Galaxy.

De altijd tot de verbeelding sprekende Melkweg is gevangen in KOH MILKY WAY! Deze prachtige bruin met paars-rode shimmer licht je nagels op zoals de Melkweg de hemel verlicht tijdens een heldere, onbewolkte nacht. Ultra luxe bij donker okergeel en warme roodtinten.

De paars-roze lak met shimmer KOH MAGNETIC! Heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht en maakt jouw exclusieve party outfit helemaal af. Denk Great Gatsby, champagne en magnetic music tot in de late uurtjes.

Met KOH FALLING STAR! mag jij elke dag een wens doen. Het diepe paars kreeg eveneens een shimmer voor een bijzonder effect. Alsof de sterrenpracht op jouw nagels is neergedaald… Mooi bij paarsen, zwart en diep donkerbruin voor een avantgardistische look.

Voor een warme najaarslook is KOH STARDUST! De ideale match. Deze intense bordeauxrood kreeg een bruine gloed met shimmer. Ideaal bij warme aardetinten, maar ook indigo blauw en denim voor een luxe denimtouch.

Als queen van het universum is er een kleurlak die er met kop en schouders uitsteekt: KOH UNIVERSE! Het heldere rood met shimmer staat voor de oerkrachten die ons universum rijk is. Draag het bij een to die for rode loper dress of een geraffineerd zwart pak voor een extra statement.

KOH ATMOSPHERE! is een krachtige donkergroen met bruinachtige shimmer. Uiteraard perfect bij groenen en bruinen. Door het te combineren met cognac en camelbruin zorg je voor een bijzondere fashion feel.

Limited Edition KOH GALAXY! is verkrijgbaar vanaf 1 september 2013 bij de luxe parfumerieën en drogisterijen, de KOH Flagship Stores in de Bijenkorf Amsterdam, Den Haag en Eindhoven, de KOH self-service stores in de Bijenkorf Amstelveen, Arnhem en Utrecht en via kohcosmetics.com. De adviesprijs is €14,99. KOH GALAXY! is een Limited Edition van KOH COLOURS!, die 120 basiskleuren omvat. Elke twee maanden speelt KOH met een Limited Edition in op actuele trends.

Lees ook:Sprankelend en glamoureus haar
Lees ook:Nagels als snoepjes
Lees ook:Koh Dutch!
Lees ook:Pen voor de perfecte nagels
Lees ook:Pam, je haar glanst…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>