Partynagels met 18k Top Coat

De nieuwe must have onder de lakjes is The Man with the Golden Gun 18k top coat, de perfecte look voor feestjes. Breng deze transparante coat met stukjes 18K bladgoud aan over één van je favorieten nagellakken en creëer de ultieme party look! Voor het mooiste effect breng je eerst de OPI Natural Nail Base Coat aan, gevolgd door 2 laagjes van je favoriete lakje. Houd vervolgens The Man with the Golden Gun 10 seconden ondersteboven zodat de gouddeeltjes goed aan het penseel hechten. Als de nagellak helemaal droog is kun je The Man with the Golden Gun aanbrengen door de stukjes 18K bladgoud op de nagel te deppen.

Liever een subtiel effect of gold all the way? Afhankelijk hiervan breng je 1 of 2 laagjes aan. Wacht 1 minuut en laat dan 2 druppels DripDry over de nagels uitvloeien. Je gelakte nagels voelen binnen 1 minuut droog aan en zijn binnen 5-10 minuten stootdroog. Ready to party!

check ook: www.opi.nl

Lees ook:The Man with the Golden Gun op je nagels
Lees ook:Monster Blood op je nagels
Lees ook:Let’s go ‘cracking’!
Lees ook:Chic Pink op je nagels!
Lees ook:NYC Strip Me Off Base Coat, musthave voor elke nagellakfan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>