Prachtige nagels, anytime, anyplace, anywhere!

Klein maar fijn is een gezegde waar Herôme zich heel goed in kan vinden. De nieuwe Take Away Nail Colours van Herôme zijn hier het nieuwste voorbeeld van. De kleine, maar oh zo fijne miniflesjes nagellak neem je zo mee in je tas. Sterker nog: ze passen zelfs in je clutch! En dus kun jij op elk moment, altijd en overal je nagels van een mooi modisch kleurtje voorzien. In een handomdraai.

De Take Away Nail Colours van Herôme zijn perfect om mee te nemen op vakantie. Want of het nu om een gezellige city/shop trip gaat of een relaxte strandvakantie: jouw nagels moeten natuurlijk kleurrijk blijven. De Take Away Nail Colours van Herôme bieden dan ook de meest hippe modische kleuren, die regelmatig worden geüpdatet. Doordat de nagellakflesjes zo klein zijn, heb je ook geen last van keuzestress. Je neemt gewoon meerdere kleuren mee, zodat je je nagellakkleur altijd kunt afstemmen op je outfit.

Ben je nu op vakantie of thuis, de Take Away Nail Colours zijn uitermate geschikt om eens wat gedurfder met kleur om te gaan. Sta in het middelpunt op een absolutely fabulous party met extreme colourblocking: op elke nagel een andere kleur! Of met een „coloured‟ french manicure: de hippe versie van de welbekende “klassieker”. Kortom: experimenteer! En maak je nagels persoonlijker met modische en verrassende kleurstatements, passend bij je outfit én je mood.

Voor de prijs hoef je de „take aways‟ van Herôme overigens niet te laten liggen. They are like candy: onweerstaanbaar vanwege het kleine formaat, de vele kleurtjes én het lekkere meeneemprijsje van € 2,99 (adviesprijs). Als het aan Herôme ligt heb je met de Take Away Nail Colours dus echt geen excuus meer om je nagels niet van een kleurtje te voorzien. Go for it: perfect coloured nails, anytime, anyplace, anywhere…!

De Take Away Nail Colours zijn verkrijgbaar vanaf mei in de bekende parfumerieën en drogisterijen. Het is een vast onderdeel van de totaalcollectie, dat regelmatig wordt aangevuld met nieuwe kleuren die aansluiten op de actuele mode.

Herôme is te verkrijgen bij diverse drogisterijen, parfumerieën en via www.herome.com.

Lees ook:Babykleurtjes voor op je nagels
Lees ook:WK-nagels lakken!
Lees ook:Neon nagels zijn hét!
Lees ook:Chic Pink op je nagels!
Lees ook:Perfecte nagels dankzij Striplac

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>