Jouw tablet was nog nooit Zoo schattig!

 

 

TabZoo is het nieuwe en beestachtig leuke assortiment tablethoezen voor jongeren. Er zijn momenteel 4 dieren in de TabZoo-familie. Geef jouw tablet persoonlijkheid, een uitstekende bescherming en tanden!

De populariteit van tablets blijft explosief groeien en dit najaar staan tablets natuurlijk torenhoog op de verlanglijstjes voor Sint en Kerst. TabZoo is een geweldig alternatief naast het huidige aanbod. Zeker omdat je als extraatje de tablet kan klemmen tussen de tanden van het “beest/hoes” en zodoende een kijkstand kan creëren.

Tablethoezen met een ‘bite’!

De TabZoo-personages zijn voorzien van heldere kleuren en expressieve grote ogen en tanden. Ze weten daarom zowel jongeren als volwassenen enorm aan te spreken.

Voor tablets tot 8” zijn de Tijger, Panda, Krokodil en Leeuw beschikbaar.

(Geschikt voor tablets tussen 100mm – 140mm breed en 175mm – 210mm hoog)

Voor tablets tot 11” zijn Panda en Tijger beschikbaar.

(Geschikt voor tablets tussen 160mm – 190mm breed en 240mm – 275mm hoog)

Producteigenschappen

Een unieke, moderne hoes voor perfecte tabletbescherming . De tablet wordt op zijn plaats gehouden door de kaken van het TabZoo-dier! . Schokbestendige binnenbekleding met EVA-kussens houdt je tablet veilig . Geborduurde ogen . Gemaakt van neopreen . Consumentenadviesprijs: 8”-versie: 17,99 Euro / 11”-versie: 19,99 Euro. . Te verkrijgen vanaf ongeveer begin november bij de betere (online) multimediawinkel, cadeauwinkels en warenhuizen.

Lees ook:Mannen knappen af op dikke foundation
Lees ook:Hebbeding: Sieradenspiegel
Lees ook:Tanden rechtzetten met de Onzichtbare Beugel in 7 maanden
Lees ook:Rose ‘de vriendin van Gregory van der Wiel’ haalt veelbesproken tijgerfoto weg
Lees ook:Jongeren willen massaal afvallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>