The Original Beauty Bible

Met meer dan 2 miljoen verkochte boeken is Paula Begoun de best gelezen schrijfster op het gebied van beauty. ‘The Original Beauty Bible’ is het allernieuwste (engelstalige) boek van Paula Begoun dat zojuist is verschenen. Er is geen ander soort gelijk boek dat gebaseerd is op zoveel onderzoek. In eenvoudige en overzichtelijke stappen wordt uitgelegd wat je kunt doen om de huid te krijgen die jij wilt zoals:

* Wat je kunt doen om rimpels zoveel mogelijk te voorkomen en te minimaliseren.  

* Hoe je de beste oplossingen kunt vinden om acne onder controle te krijgen !                                                 * De waarheid achter tientallen mythes over schoonheid.                                                                                  * Hoe de cosmetica-industrie vrouwen voorliegt, opdat je hierna nooit meer in een misleidende reclame trapt.                                                                                                                                                                  * Welke schoonheidsproducten je zou moeten gebruiken om er fabulous uit te zien.                                        * Welke ingrediënten in huidverzorgingsproducten voor iedereen belangrijk zijn, los van leeftijd, huidskleur en huidtype.                                                                                                                                                         * Waarom blootstelling aan de zon, huidirritatie en ontstekingen de grootste vijanden voor je huid zijn.

€ 19,50 www.paulaschoice.nl

Lees ook:Cosmetics Cop Paula Begoun vertelt je alles over beauty!
Lees ook:Paula Begoun adviseert anti-oxidanten voor je huid
Lees ook:Vragen aan de Consumentenbond over creme test Begoun
Lees ook:Paula’s Choice in de bres voor Pink Ribbon
Lees ook:Filmpje Paula Begoun; alleen geld telt in de industrie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>