Anti glim truuc met Chanel

Soms heb je het idee dat je spontaan familie van een glimworm bent  geworden, wanneer je halverwege de dag in de spiegel kijkt en je geconfronteerd wordt met een glimmend voorhoofd en glimmende neus. Chanel heeft speciaal voor dit soort glimmomenten een make-up middeltje dat luistert naar de naam Papier Matifiant. Het werkt simpel. Je neemt het doosje mee in je handtas en zodra je enige glimhuid ziet, behandel je het met een velletje Chanel PM.

Het zorgt ervoor dat je huid er weer mat en fris uitziet. Met zo’n velletje papier haal je namelijk het overtollige talg van je T-Zone af. Het Chanel beauty instrument bestaat uit een etui met spiegeltje en een bloknote met 150 matterende velletjes. De etui is overigens nog navulbaar ook! Ideaal.

Adviesprijs: € 26,00

Lees ook:Chanel no 5 triomfeert met oude commercial Nicole Kidman
Lees ook:Primeur nieuwe Chanel campagne vanavond op Net5
Lees ook:Doei glimworm, welkom egale huid
Lees ook:Let’s celebrate CHANEL Day
Lees ook:Top trea

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>