Nieuw in Nederland: Wimperpermanent

Mooie, lange en gekrulde wimpers geven je gezicht net dat beetje extra. Velen vrouwen bereiken dit effect door hun wimpers dagelijks met de wimperkrultang te krullen en daarna met dikke lagen mascara in te smeren. Met de komst van de nieuwe iCurl methode behoort dit tot de verleden tijd! Deze revolutionaire en supersnelle wimperpermanent methode geeft je na één behandeling van nog geen 20 minuten gedurende meerdere weken lange opvallende gekrulde wimpers. Prachtig gewoon. Beauty Injection uit Nieuwegein werkt als één van de eerste salons met deze methode. Bij via hen aangesloten salons kun je eveens  Bij deze methode wordt er puur met je eigen wimpers gewerkt. Er komen geen extensions aan te pas!

Het geheim van dit systeem zit hem in een klem waarmee men werkt. In deze klem passen zelfs de korste wimperhaartjes! Allemaal worden ze tegelijkertijd gekruld. Je wimpers worden behandeld met een milde wimperpermanentvloeistof en een conditionerende nabehandeling. Voor de verzorging van je wimpers is er het Dream Lash Multi Active Lash Serum. Dit serum herstelt de wimperhaarstructuur na het permanenten en houdt je wimpers in perfecte conditie. Het effect van iCurl blijft wekenlang zichtbaar. Voor een extra intens gewenst effect kunnen de wimpers desgewenst worden aangezet met een laagje mascara. Een iCurl behandeling bedraagt € 32,50 – www.icurl.nl

Lees ook:Krijg megalange wimpers
Lees ook:Puntgaaf en gekruld de zomer in !
Lees ook:Perfecte mascara met briljant borsteltje
Lees ook:Best mascara ever
Lees ook:Love your wimpers!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuw in Nederland: Wimperpermanent

  1. Cynthia

    Dit is niet nieuw, vier jaar geleden heb ik dit al laten doen.

      /   Reply  / 
  2. jacqueline

    o dat ziet er wel spannend uit. en lekker makkelijk zo voor de vakantie. ik ga dat denk ik eens proberen. wimpertang laat ik lekker thuis hahaha

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>